Realisaties

HBK Music For Life actie

Beste vrienden …ook het bestuur van vzw Help Brandwonden Kids voert actie samen met MUSIC FOR LIFE. Jullie kunnen vloeibare handzeep kopen om HBK te ondersteunen. Hierbij de foto’s. De busjes kosten 4€ voor één en 7€ voor twee. Alle bijkomende busjes kosten 3€. U kan uw bestelling doorgeven op tel. 0495 188 543. De zeep kan u ook bekomen… Lees verder »

H.B.K vzw realiseert kindvriendelijke ontvangstruimtes in drie Brandwondencentra

Jaarlijks komen er heel wat kinderen op de brandwondencentra van ZNA Antwerpen, UZ Leuven en UZ Gent terecht. Aangezien de zorg in de centra gericht is op het behandelen van uitgebreide (brand)wonden is ‘gezelligheid’ niet de eerste prioriteit. Zeker voor onze kinderen is dat jammer. Een verzorging of opname op het brandwondencentrum kan immers erg stressvol zijn. De brandwondencentrum zijn… Lees verder »

Kidscorners in brandwondencentra

De voorbije maanden heeft de firma Instore Kids Corners in de brandwondencentra van UZ Leuven, UZ Gent en ZNA Antwerpen een kindvriendelijke ontvangst en verzorgingsruimte gerealiseerd. De keuze omtrent de invulling, wat en hoe, van de Kids Corners werd door het lokale verzorgend personeel bepaald. Voor de Kids Corner van UZ Leuven kon HBK rekenen op de financiële steun van… Lees verder »

Ontmoetingsdag voor kinderen met brandwonden 2017

Niet tegenstaande het slechte weer waren er toch een 80-tal brandwondpatiëntjes met hun ouders en eventuele broertjes/zusjes aanwezig op domein Keiheuvel te Balen. Vanaf ‘s morgens konden de patiëntjes, broers  en/of zussen en hun ouders genieten van oldtimers en zijspanmotoren, een rit met legervoertuigen, een helicoptervlucht, een optreden van onze HBK peter de Charel, tal van optredens, huifkartochten, paardrijden in… Lees verder »

Toon enkel berichten van het jaar: