Succesvolle festiviteiten nav 10-jarig bestaan HBK

Gepubliceerd op 09-05-2017

5-6-7 mei 2017

Beste vrienden, Beste H.B.K sympathisanten
De festiviteiten ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van onze vzw Help Brandwonden Kids zitten er weer op.

Vrijdag hadden we op onze academische zitting indrukwekkende sprekers en vele aanwezigen waren blij verrast te horen waar HBK voor staat.
We hoorden links en recht opmerkingen in de trend van “we wisten echt niet dat jullie dat ook deden, schitterend”.
Kortom, niets dan lovende positieve reacties.

Dan zaterdag het optreden van onze meter Barbara Dex in een uitverkochte “Rex” te Mol. Ze had een aantal van haar vrienden uitgenodigd op het podium en het optreden was buitengewoon. Het publiek was enthousiast en er zal nog dagen over gesproken worden. In één woord “schitterend”. Dank u Barbara.

Dan zondag ter afsluiting van de feestelijkheden de “ontbijtdag” in het Bourgondisch huis te Mol. Er waren zo’n 250 vrienden van HBK die genoten van al het lekkers dat op tafel kwam. Er was een gezellige sfeer en de laatste straffe verhalen en nieuwtjes vlogen heen en weer, heerlijk.
Kortom, de viering van ons tienjarig bestaan was een groot succes.

Bij deze willen we namens Help Brandwonden Kids vzw al die mensen bedanken die afgelopen dagen en jaren aanwezig waren op onze activiteiten en al die vrijwilligers die zich telkens belangeloos inzetten. De sponsors, verenigingen en organisaties waar we telkens kunnen op rekenen en goed mee samen werken… echt top !!

De sympathie en reacties die we kregen betekenen een hart onder de riem van al onze bestuursleden en medewerkers.
Op naar de volgende 10 jaar !!!
Mercikes,

Het H.B.K team