Financiële ondersteuning aan Larissa

Gepubliceerd op 01-02-2011

Larissa was slachtoffer van een zwaar ongeval.

Ik ben Larissa, 15 jaar. In oktober van 2009 heb ik een zwaar ongeval gehad. Ik had verschillende zware verwondingen: een schedelbreuk, verschillende breuken in het gezicht (kaakbeenderen, neus, oogkassen), zwaar gehoorverlies en een derdegraads brandwonde op mijn been. De dokters hebben heel mooi werk geleverd om de littekens te beperken, toch waren er verschillende operaties nodig. Voor mijn litteken op mijn voorhoofd zo mooi mogelijk te maken is het nodig om een drukmasker te dragen en ook een drukverband voor mijn brandwonde. Doordat de medische kosten voor mijn ouders vrij hoog oplopen, heeft Help Brandwonden Kids vzw mijn drukmasker betaald waarvoor ik en mijn ouders hen zeer dankbaar zijn.