7/2009: Reüniedag in Mol voor families van kinderen met zware brandwonden 2009

Gepubliceerd op 01-02-2011

HBK vzw organiseerde een dag voor kinderen met brandwonden die in 2009 met “NATIONAL BURN CAMPS” op kamp gingen. De kinderen met brandwonden,hun zussen, broers en ouders beleefden een fantastische dag. Het onthaal vond plaats in het Bourgondisch Huis waar zij een ontbijt kregen aangeboden in het bijzijn van onze meter Barbara Dex. Daarna werden zij met bussen naar het gemeentelijk zwembad gebracht. Hier konden zij een uurtje zwemmen, een cadeautje van de Molse Sportinstellingen. Na de zwembeurt werd er geluncht in de Olmense Zoo. Het bezoek aan deze zoo viel erg in de smaak van het gezelschap.

Na het bezoek aan de zoo werden de kinderen getrakteerd op een show door onze peter “DE CHAREL” waarna er een afscheidsetentje werd aangeboden. Aan de kinderen werd nog een knuffeltje en een aandenken aan Mol aangeboden.  Een superfijne dag met veel lofwoorden van de “National Burn Camps”