6/2010: Reüniedag in Mol voor families van kinderen met zware brandwonden 2010

Gepubliceerd op 01-02-2011

De vzw “HELP BRANDWONDEN KIDS” organiseerde zondag 27 juni een reünie voor kinderen met brandwonden. De kinderen met hun ouders werden onthaald op Sunparks met een stevig ontbijt en konden er nadien genieten van een zwembeurt in het mooie tropisch zwembad.Het treintje van het Zilvermeer bracht de groep naar de pannenkoekenboot van Sas 4 voor een lekker tussendoortje. Daarna werd de toeristentoren bezocht. In de namiddag was de MOLSE SKICLUB” gastclub voor dit evenement. De kinderen, ouders, broers en zusjes werden op een ware verrassing getrakteerd. Zij konden hun ogen niet geloven wat er hen die namiddag te beurt viel. Dat zij de mogelijkheid kregen aangeboden om met speedboten mee te varen en zelfs met de banaanboot op het kanaal konden was voor hen een unieke ervaring. Ouders en kinderen waren één en al vol lof over dit aanbod van de Molse Skiclub. Tegelijkertijd konden de kinderen ook genieten van een ritje met de zware motoren. De vzw “MOLLENRIT” uit Mol-Millegem was eveneens ter plaatse om de kinderen een ritje aan te bieden. In de late namiddag konden de kinderen met de ouders genieten van een stevige maaltijd op Sunparks.

Sunparks, de “Mols Skiclub” en de mensen van de “Mollenrit” kregen een stevig dankwoord van de vzw “HELP BRANDWONDEN KIDS;