Schenking “Wii-spelconsole” aan MAARTEN

Gepubliceerd op 01-02-2011

Elk brandwondenkind dat na een lange revalidatie in het ziekenhuis het brandwondencentrum van Leuven mag verlaten krijgt voor de moed en doorzettingsvermogen, die hij of zij heeft kunnen opbrengen gedurende gans de behandeling een Wii kado van Help Brandwonden Kids vzw.

Maarten was de eerste brandwondenpatiënt die een spelconsole mocht in ontvangst nemen.

Reactie van het gezin van Maarten

We willen jullie nog eens oprecht bedanken voor het prachtige geschenk dat Maarten van jullie mocht ontvangen. Hij is er ontzettend blij mee ! En vermits het zondag precies een jaar geleden is dat hij verbrand raakte, heeft het nog een meerwaarde gekregen voor hem en ons : een hele fijne beloning voor zijn vechtlust, zijn doorzettingsvermogen en zijn positieve ingesteldheid, al een jaar lang !! Maar ook onze andere kinderen zijn er heel erg blij mee : ook voor hen is het een mooie attentie voor al die aandacht die zij van ons moesten missen doordat we zoveel extra tijd en aandacht moesten besteden aan Maarten.

Ze gaan er ongetwijfeld alle 4 heel veel plezier mee beleven !! Nogmaals : héél hartelijk bedankt, in naam van ons ganse gezinnetje ! In bijlage sturen we jullie een foto van onze 4 spruiten Maarten, Quinten, Jakob en Judith.

We willen jullie nog heel veel succes wensen met jullie vzw, een prachtig initiatief.