Schenking speelgoed UZ-leuven

Gepubliceerd op 01-02-2011

Reactie Brandwondencentrum UZ LEUVEN

Wij willen jullie erg bedanken voor al het speelgoed dat jullie ons brandwondencentrum geschonken hebben. Het wordt ten volle en met veel enthousiasme gebruikt. Vooral de knuffels waren tot nu toe een enorm succes. Voor de Wii’s en Playstations consoles, spelletjes en DVD’s, heb ik een inventarislijst en uitleenlijst ontworpen, om een optimaal en vooral correct

gebruik ervan te garanderen. Erg fijn om dit onze kindjes, te kunnen aanbieden. Een immens verschil, met de middelen die we voordien hadden.

Voorheen hadden we zelfs geen enkele fatsoenlijke doos kleurpotloden, en onze kleurprenten drukten we zelf af via internet. Dus nogmaals hiervoor erg bedankt.

Dokter Michael Casaer van UZ Leuven aan het woord. Hij schetste de problemen van kinderen met brandwonden en had woorden van lof en dank te over voor het initiatief dat HBK vzw had genomen.

Rudy Deleus, hoofdverpleegkundige van het UZ – Brandwondencentrum Leuven, benadrukt dat de schenking zeker ten goede komt bij de verzorging en revalidatie van de kinderen met brandwonden.