7/2011: HBK vzw organiseert samenkomst voor kinderen met brandwonden

Gepubliceerd op 05-07-2011

Wij organiseerde in Mol – Lommel voor de derde keer op rij een jaarlijkse SUPERDAG voor kinderen met zware brandwonden. Ook de ouders, hun broers en zusjes waren van de partij. Er werden een 40-tal patiëntjes uitgenodigd.

Zij verzamelden ’s morgens aan de Zilvermeerhaven “Porta Ventura” om daar in te schepen op “De Zander”. Op de boot werd hen een ontbijtbuffet aangeboden. Het was een heerlijke trip met, voor velen, een unieke ervaring om de versassing op Sas 3, Sas 2 en Sas 1 mee te maken.

Aangekomen in Lommel Center Parcs “De Vossemeren” stond er een helikopter klaar om ieder kind een luchtdoop te bezorgen. Ook de motards van de “Mollenrit” waren, ondanks het slechte weer, paraat. De kinderen genoten van de ritten met de zware motoren.

 

Daarna waren de gezinnen te gast in het subtropisch zwemparadijs “Vossemeren” om vervolgens in “De Discovery Bay”, een indoor piratenwereld, getrakteerd te worden op een heus piratenbuffet. Hamburgers, drumsticks, frietjes, worst en een overheerlijke ijstaart gingen er vlot in bij de kinderen en ouders. Op de koop toe kregen de kinderen nog vele leuke geschenkjes mee naar huis.

Voor iedereen was dit alles ondanks het slechte weer alleszins een “ mega superheerlijke” dag die de kinderen nooit zullen vergeten. Wordt volgend jaar vervolgd.