Steun voor kampen

Gepubliceerd op 03-07-2011

Overhandiging 5000 Euro voor de kuurkampen, gewone kampen en festivalitis voor kinderen met zware brandwonden.

Tijdens ons bezoek aan de kuurkampen in Spa werd een cheque van 5000 Euro overhandigd ter ondersteuning van de organisatie van enkele evenementen voor brandwondenpatiënten . De gelden zullen besteed worden aan de organisatie van de kuurkampen, gewone kampen en festivalitis. De kuurkampen zijn 14-daagse kampen die doorgaan in de thermen van Spa voor kinderen met zware brandwonden. Deze patiënten zitten nog in het genezingsproces van de brandwonden. De gewone kampen zijn kampen voor brandwondenpatiënten om de re-integratie van deze kinderen in de maatschappij te bevorderen. Festivalitis is voor brandwondenpatiënten tussen de 16 en 25 jaar om in groep ook naar een festival te trekken. Dit jaar werd PUKKELPOP uitgekozen.

Help Brandwonden Kids vzw ondersteunt deze projecten iedere jaar.