“Miss Coast Belgium” ondersteunt “Help Brandwonden Kids vzw”

Gepubliceerd op 20-09-2011

Organisatie “Miss Coast Belgium” ondersteunt “Help Brandwonden Kids vzw”

Voor het tweede jaar op rij heeft “Miss Coast Belgium” een belangrijke financiële inbreng gedaan naar  “Help Brandwonden Kids vzw”. Ieder jaar ondersteunt “MCB” een goed doel en dit jaar werd niet minder dan een cheque van 22385 Euro aan “Help Brandwonden Kids vzw” overhandigd tijdens de finale van de ”Missverkiezing” in het Kursaal van Oostende. De prima organisatie van de verkiezing van “Miss Coast Belgium” en de ongelooflijke inzet van de kandidaten gedurende een vol jaar liggen aan de basis van deze mooie schenking. Dit bedrag zal door “HBK vzw” geïnvesteerd worden in één van de projecten van de vzw. Het betreft een project op het gebied van pijnbestrijding bij de verzorging van brandwonden, dat samen met en op uitdrukkelijk verzoek van het brandwondencentrum UZ Leuven Gasthuisberg gerealiseerd zal worden. “Help Brandwonden Kids vzw” heeft zich bereid verklaard dit unieke project in zijn geheel te financieren. De gift van “Miss Coast Belgium” levert hiervoor een belangrijke bijdrage.