Bedankt Mollenrit !!

Gepubliceerd op 21-09-2011

 

 

 

“MOLLENRIT” PAKT UIT MET SUPERSCHENKING AAN HELP BRANDWONDEN KIDS vzw


 

 

 

Dat de 12° organisatie MOLLENRIT, ondanks de minder gunstige weersomstandigheden,  alweer een succes verhaal werd blijkt uit de gift aan de Help Brandwonden Kids vzw. De MOLLENRIT stond dit jaar in het teken van “PROJECT 10000”. Er moest en zou 10000 Euro bijeen gebracht worden . En wat blijkt ?   De vzw mocht maar liefst 11000 Euro ontvangen. Zonder de geleverde inzet van velen, zonder de sublieme organisatie, zonder de ondersteuning van vele kleine en grote sponsors, zonder
de inbreng van peter “Joël Smets”(Mollenrit) en meter “Barbara Dex”(HBK vzw),de

samenwerking met HBK vzw en de vele vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest. Het moet gezegd en geschreven …. De  “motards” hebben het hart op de juiste plaats.