HBK vzw organiseert samenkomst voor kinderen met brandwonden

Gepubliceerd op 04-10-2012

 

 “Help Brandwonden Kids vzw” organiseerde in Center-Parcs Erperheide voor de vierde keer op rij een jaarlijkse SUPERDAG voor kinderen met zware brandwonden. Ook de ouders, hun broers en  zusjes waren van de partij. Er werden een 60-tal patiëntjes ingeschreven.

Zij verzamelden ’s morgens in Center Parcs. Er  werd hen een rijkelijk  ontbijtbuffet aangeboden om daarna in het prachtige subtropisch zwembad “Aqua Mundo” een duik te nemen. Daarna gingen de jongsten onder hen de overdekte speelwereld “Baluba” ontdekken om vervolgens in de “Kids-club” in een “Wannabe indiaan” te veranderen.  De oudere kinderen amuseerden zich op acrobatische wijze in de “Big Swing” en de “High Ropes”. Daarna konden zij zich uitleven op de stand van het boogschieten.

Als kers op de taart werd gans het gezelschap getrakteerd op een uitgebreide lunch vol Italiaanse gerechten.Voor iedereen was dit alles alleszins een “ mega superheerlijke” dag die de kinderen nooit zullen vergeten.