Merkem: De pompiers met een hart

Gepubliceerd op 04-06-2013

Op 2 maart 2013 werd ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw een groot carnavalsbal georganiseerd door “DE POMPIERS MET EEN HART”, de brandweermannen en -vrouwen uit Merkem en wel in de loods “Boussemaere” te Merkem.
Deze loods werd met veel inzet en kennis van zaken door de pompiers omgebouwd tot een ware feestzaal. Degelijkheid en veiligheid was vanzelfsprekend de eerste eis (zoals je van pompiers kunt verwachten), er werd niets aan het toeval overgelaten en  het resultaat was verbluffend. Een gezellige feestzaal waar op 2 maart 2013 tot vroeg in de morgen door zo’n 450 feestvierders een groot Carnavalsbal werd gehouden. Er was volop ambiance en de mensen waren prachtig verkleed, dat alleen al was de moeite waard om te zien. De opbrengst van dit feestelijk gebeuren was integraal ten voordele van HBK vzw en bedroeg uiteindelijk € 5.153,81. Een prachtig resultaat en een geweldige prestatie van deze “pompiers met een hart” en dit alles kon enkel worden bereikt door hun grote inzet en de vele uren werk die ze daar aan spendeerden. Wij als HBK vzw wensen ze dan ook van harte te bedanken en te feliciteren. Naast het feit dat we natuurlijk blij verrast werden door het mooie resultaat, was het voor ons ook fijn kennis te maken met zo’n groep brandweermannen en -vrouwen.
Het was hartverwarmend om te zien hoe deze vriendengroep zich werkelijk met een warm hart engageerde voor HBK vzw.
We weten dat ze op 6 oktober 2013 een rommelmarkt in Merkem organiseren en we zullen zeker aanwezig zijn om gezamenlijk een pintje te drinken.