Steps on Fire steunt HBK vzw…Dank u wel SoF!!!

Gepubliceerd op 23-12-2017

De 3de editie van Steps on Fire op 25 november was over de ganse lijn weer een enorm succes. Meer dan 350 inschrijvers namen deel aan de tot in detail georganiseerde wandeling tussen het Centraal station van Antwerpen en de aankomstlocatie te Mol. De deelnemers konden vrij hun af te leggen afstand tussen de verschillende stations tussen Antwerpen en Mol kiezen. Velen onder hen hebben de totale afstand van +/- 63 km afgelegd.
Op 21/12 werd de verzamelde opbrengst integraal geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw (HBK vzw). Dit jaar werd er een cheque, met een fantastisch bedrag van 16059 €, overhandigd aan de HBK vzw secretaris.
In naam van het HBK vzw bestuur werden de organisators, Nisken, Wendy, Marc en Matthias, alsook alle vrijwilligers en andere helpers bedankt voor hun enorme inzet waardoor deze editie weer als zeer succesvol kon worden afgesloten.
De opbrengst zal besteed worden ter ondersteuning van de brandwondepatiëntjes (drukkledij, zonwerende kledij, verzorging,…) en zeker ook in het kader van preventie.
HBK vzw streeft er naar om de Vlaamse scholengemeenschappen te voorzien van minstens 1 Doe Dozen voor kleuters en en 1 Doe Doos 2de graad Lager Onderwijs.

DSC_0030