Doe je aankopen via Trooper en steun zo HBK vzw

Gepubliceerd op 22-05-2019

“Help ons om kinderen met brandwonden te helpen”… en doe je on-line aankopen via Trooper.

Er is geen prijsverschil tussen een online aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat je nu via de Trooperlink naar de online shop van jouw keuze surft. Terwijl je verder online shopt zoals altijd, houdt deze link bij welke vereniging je wil steunen.

Kortom, met 1 klik extra steun je HBK vzw zonder één eurocent extra te betalen.
HBK vzw Trooper pagina kan je bereiken via https://trooper.be/helpbrandwondenkids.

Als extra kan je ook de “Trooperbot” installeren (te downloaden op de HBK vzw Trooper pagina) zodat je een seintje krijgt wanneer je toch rechtstreeks op de website van een bij Trooper aangesloten winkel  zou kopen. (Veel gestelde vragen omtrent Trooper kan je bekijken op https://trooper.be/faq)

Tip: voeg na je bezoek aan de HBK vzw Trooper pagina de link toe aan je favorieten.

Alvast bedankt om op deze wijze HBK vzw te steunen!