27/11/2019: HBK vzw steunt financieel mbt verplaatsingsonkosten

Gepubliceerd op 27-11-2019

Help Brandwonden Kids vzw heeft in november de zorgen van de ouders van een kindje met brandwonden proberen te verlichten door de verplaatsingsonkosten voor de ouders te vergoeden.

Hieronder vindt u een tekstje van de mama.

HBK vzw is zeer dankbaar dat zij door de steun van talrijke verenigingen, bedrijven, serviceclubs en vrijwilligers het leed van ouders en kinderen mee kan helpen verzachten.

Het was een zondag gelijk iedere andere dag. Ons zoontje werd klaargemaakt om het badje in te gaan. Doordat wij aan het werken zijn in ons huis was er op dat moment geen warm water dus namen wij de waterkoker om warm water te hebben. De eerste lading warm water was al gedaan en normaal gaat ons zoontje rechtstreeks het badje in maar deze keer had hij zijn speelgoed erin gegooid dus papa neemt het speelgoed eruit en hupla in die tussentijd loopt ons zoontje naar de keuken en ineens een schreeuw. Het was jammer genoeg gebeurd, de waterkoker over hem uitgetrokken. Normaal is de deur ook altijd toe maar eens iets vergeten is natuurlijk menselijk. In grote paniek onmiddellijk de eerste zorgen toegediend en daarna zo snel mogelijk naar Leuven gasthuisberg om hem zo goed mogelijk te verzorgen. De herstellingsperiode is ook niet in 1 2 3 en duurt ook een paar maanden. Doordat wij van Limburg zijn en iedere dag op en af naar Leuven moeten werd het financieel ook zwaar. Maar gelukkig word je Heel goed en snel geholpen door deze Help Brandwonden Kids vzw. Ze zijn er om je financieel te steunen maar emotioneel staan ze zeker ook voor je klaar.