08/03/2020: HBK vzw Ontbijt was een succes

Gepubliceerd op 11-03-2020

Op 8 maart hebben 330 personen deelgenomen aan het HBK vzw ontbijt dat dit jaar doorging in Taverne “Zilverbos” in het Zilvermeer te Mol.

Volgens we hebben vernomen waren de deelnemers tevreden over hoe dit ontbijt was georganiseerd en werd geserveerd.
Het mooie uitzicht aan het water kregen we er zo maar bij!
Voor degene die slecht te been waren of er (omwille van het slechte weer) tegen op zagen om van de parking naar de taverne te wandelen, was er vervoer voorzien nl het Zilvermeertreintje. Dit treintje reed voor en na het ontbijt op en af tot ieder op de eindbestemming was.

Het HBK vzw bestuur wenst ieder die deelnam aan het ontbijt te danken voor hun aanwezigheid alsook de uitbaters en helpers van taverne Zilverbos en “het Zilvermeer” om het treintje ter beschikking te stellen.