10/3/2021: Getuigenis van de ouders van een brandwondenpatiƫntje

Gepubliceerd op 10-03-2021

Help Brandwonden Kids vzw. is bijzonder trots deze mooie en fiere jongen en zijn ouders te kunnen ondersteunen in de lange tocht naar een herstel.

Het verhaal

Oktober 2019 was een moeilijke periode voor ons toen het pas gebeurd was met ons zoontje. Hij geraakte namelijk zwaar verbrand over zijn torso + armen door kokend water. Na een lange weg mochten we eindelijk het ziekenhuis verlaten. Natuurlijk wisten wij dat er veel zorg bij kwam kijken maar hadden nooit gedacht dat littekenweefsel zo lang nog blijft werken en binnen het jaar moest Irving alweer een zware operatie ondergaan. Dat is gebeurd in december 2020 en hij verblijft op vandaag 10/03/2021 nog steeds in UZ Leuven brandwondencentrum. Uiteraard lopen verschillende kosten op net zoals vervoerskosten want wij komen iedere dag van Limburg op naar Leuven. Hierin krijg je wel heel veel steun van Help Brandwonden Kids vzw. Zowel in 2019 als nu staan ze weer dadelijk voor ons klaar om ons te helpen alsook in het dagdagelijks leven zoals extra informatie geven over producten, kledij kortom alles wat heeft te maken met brandwonden.