Steun het QWIEK.UP project

Gepubliceerd op 19-12-2022

Help Brandwonden Kids vzw en Stichting Brandwonden bundelen hun krachten om kinderen met brandwonden te helpen door het Qwiek.up visuele ontspanningsapparaat aan te bieden aan brandwondencentra.

QWIEK.UP IS EEN NUTTIG HULPMIDDEL OM DE AANDACHT VAN KINDEREN TE TREKKEN EN HEN TE ONTSPANNEN TIJDENS DE VERZORGING

  • Een nuttige afleiding tijdens de verzorging.
  • Stimuleert en mobiliseert de beweging.
  • Kalmeert en bevordert rust/slaap.

Het Qwiek.up apparaat projecteert beelden in alle richtingen (aangepast aan de positie van de patiënt) en is eenvoudig te installeren in kamers. Het is dus zeer gunstig voor jonge brandwondenslachtoffers die vaak voor hun comfort worden geïmmobiliseerd. Aan de doelgroepen aangepaste visuele modules worden vervolgens door de zorgteams gebruikt en dragen bij tot de verbetering van het dagelijkse leven van de patiënt, zijn opname in het ziekenhuis, de dagelijkse intensieve behandelingen en dus zijn genezingsproces.

Via de HBK vereniging heeft het UZ Gent brandwondencentrum zijn Qwiek.up al in gebruik en de resultaten zijn al zeer gunstig voor de jonge patiënten!

STICHTING BRANDWONDEN EN HELP BRANDWONDEN KIDS DOEN EEN BEROEP OP UW STEUN OM DE INSTALLATIE VAN EEN QWIEK.UP IN ELK BRANDWONDENCENTRUM TE FINANCIEREN.

  • Een apparaat kost 6500 euro (we kopen 6 apparaten). Eén Qwiek.up per brandwondencentrum.
  • Elke gift financiert mee de aankoop van een Qwiek.up toestel.
  • Installatie in brandwondencentra met ondersteuning van het verplegend personeel.
  • Modules aangepast aan kinderen.

We hebben uw steun nodig om van dit project een succes te maken!

Dank u!

HELP BRANDWONDENSLACHTOFFERS DOOR EEN FISCAAL AFTREKBARE DONATIE VAN 45%.* DOOR EEN DONATIE TE DOEN AAN HELP BRANDWONDEN KIDS EN STICHTING BRANDWONDEN HELPT U BRANDWONDENSLACHTOFFERS IN BELGIË TE STEUNEN.

*op voorwaarde dat het bedrag van de donaties 40 euro per jaar bereikt