Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

De beste Wensen !!

Beste HBK vzw vrienden, Rond deze tijd zien we met zijn allen terug op het voorbije jaar. Ook wij van Help Brandwonden Kids vzw doen dat en wel met enige trots. Het belangrijkste is en blijft dat we ook afgelopen jaar weer vele kinderen en hun ouders op diverse manieren, financieel of anderszins, hebben kunnen ondersteunen en hun pijn wat… Lees verder »

Help Brandwonden Kids vzw Kerstbenefiet for Live !!

Help Brandwonden Kids vzw for life! Na drie succesvolle jaren gaan we er in december nog eens helemaal voor! Op 14 december 2013 bouwen we de oprit alweer om tot een heus kerstdorp. Ook dit jaar gaat alle opbrengst naar de Molse organisatie die zich inzet voor kinderen met brandwonden. Iedereen is welkom om zijn/haar goed hart te tonen bij… Lees verder »

Kristalwandeling 2013

KWB Mol-Rauw organiseert op zondag 17 november weer een wandeldag voor een goed doel. Deze keer zetten we de mooie initiatieven van Help Brandwonden Kids vzw in de kijker. De vzw wenst kinderen met ernstige brandwonden financieel te ondersteunen. De opbrengst van onze wandeling zal dan ook heel nuttig kunnen besteed worden. De wandelafstanden zijn 6, 9 of 13 km.… Lees verder »

Bedankt !!

HBK vzw mocht een gift ontvangen van Marc Van Zummeren en zijn partner Lieve Libert. Marc is een collega bij Belfius van ons bestuurslid Marc Lodewijckx. Marc en Lieve organiseerden  een verjaardagsfeest voor  hun vrienden,  familieleden en collega’s ter gelegenheid van hun 50ste  verjaardag. Aan hun gasten werd gevraagd om in plaats van geschenkjes een gift over te maken voor… Lees verder »

HBK vzw wandeldag 2013

Herinnert u zich nog de opstart van Help Brandwonden Kids vzw? Het begon allemaal met het werven van (steunende) leden. Voor deze leden organiseerden wij op regelmatige basis samenkomsten. Zo was er onze gezinsdag op de Galbergen, wandelingen in Mol- Achterbos en Gompel, Eersel en Dessel. Dit waren telkens heel gezellige ontmoetingen. Maar onze vzw kende op een erg korte… Lees verder »

Merkem: De pompiers met een hart

Op 2 maart 2013 werd ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw een groot carnavalsbal georganiseerd door “DE POMPIERS MET EEN HART”, de brandweermannen en -vrouwen uit Merkem en wel in de loods “Boussemaere” te Merkem. Deze loods werd met veel inzet en kennis van zaken door de pompiers omgebouwd tot een ware feestzaal. Degelijkheid en veiligheid was vanzelfsprekend de… Lees verder »

Mollenrit 2013 !!

13 maart 2016. De Molse Guitary Club, een 30 koppige bende met het hart op de juiste plaats, zette haar beste beentje voor ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. Ook de alom gekende Mollenrit gaat dit jaar door t.v.v HBK vzw. Deze zal doorgaan van 9 -16 juni aan de kerk in Mol-Millegem met heel de week straatcafé “Den… Lees verder »

Schenking van Basisschool De Toren

De Vrije Basisschool De Toren uit Mol Achterbos draagt Help Brandwonden Kids vzw een warm hart toe. De kleuters wandelden een behoorlijke afstand om centjes in te zamelen. De lagere school deed het op een heel andere manier. Omdat 2013 uitgeroepen is tot jaar van het voor-lezen, lazen ze honderden boeken. Zo vingen ze twee vliegen in een klap. Ze… Lees verder »

Stenehei Kermis 2013

Ook dit jaar wordt er weer gevierd op de Stenehei.Zaterdag 10 augustus – aan Bencorent (inrijden naast Hout Feyen)MTB tour start 13-14:30uvanaf 14u Kinderspelen, springkastelen, fanfare De Eendrachtvanaf 21u band BOOST & DJ SCOOPFrietkraam, Cava & Duvel bar voorzien Tvv Mollenrit – HBK vzwHopelijk tot dan!

Financieel overzicht 2012

Beste HBK vzw symphatisanten, Beste leden, Beste vrienden, Wij wensen jullie een overzicht te geven van onze financiële realisaties in 2012.  We houden er immers een open boekhouding op na. OVERZICHT BELANGRIJKSTE ONTVANGSTEN 2012       1. AARD ONTVANGSTEN BEDRAG SPONSORING VERENIGINGEN, BEDRIJVEN,  SERVICE CLUBS 51527 GIFTEN PARTICULIEREN 11762 LIDGELDEN 3515 VARIA 215 ONTVANGSTEN ONTBIJTDAG 2312     TOTAAL 69331… Lees verder »

Carnaval benefiet t.v.v. HBK vzw

Kinderen met brandwonden maken een zeer moeilijk periode door. Ze verdienen alle respect en hulp. Pompiers met een hart Merkem tonen zich van hun schoonste kant op zaterdag 2 maart 2013 en organiseert een klepper van een fuif voor het goede doel: Een benefiet Carnavalbal in Loods Boussemaere in de Valkestraat te Merkem. De opbrengsten van deze benefietfuif gaan integraal… Lees verder »

Bedankt Bouwmaterialen Huysmans en Zonen nv!!

Bouwmaterialen – Vloeren  Huysmans en zonen nv. schenken mooi bedrag aan Help Brandwwonden Kids vzw. Al van het eerste uur van HBK vzw is de familie Huysmans bouwmaterialen en vloeren uit Ginderbuiten een trouwe sponsor van onze vzw. In januari opende bouwmaterialen Huysmans een prachtige nieuwe toonzaal in de Voorstraat 8  2490 Balen  (IZ Berkebossen). Zij kwamen op het idee… Lees verder »

The Party 30 april !!

Een carrière van 25 of 30 jaar moet gevierd worden! Het Molse en Meerhoutse feestbeest bij uitstek zijn zo ver! Zoemba Diguytaal en Bert Stuyck gaan hun jubileum samen vieren in feestzaal “De Vesten” te Laakdal! Vanaf 19u wordt u ontvangen met een aperitief en staat er een uitgebreid warm buffet klaar tot 21u. Daarna worden de dansbenen zwaar op… Lees verder »

SCK-CEN steunt HBK vzw

Op donderdag 20 december 2012 organiseerde het SCK•CEN evenemententeam in de Nuclea Sportclub naar jaarlijkse gewoonte een lunch voor het goede doel. Dit keer werd gekozen voor Help Brandwonden Kids vzw. De soep (€ 3) en hotdogs (€ 3) gingen vlot over de toonbank. Lord Woodbine, een fantastisch groepje dat kosteloos heeft opgetreden, zorgde voor de nodig ambiance. Het publiek… Lees verder »

Brandweervrouwen bedankt !!

18598 keer bedankt voor dit prachtig initiatief !! dit overtreft al de verwachtingen. Speciaal de dames die geposeerd hebben, iedereen die geholpen heeft in de verkoop de sponsors, diverse brandweerkorpsen, onze “fans” :-), enz…. zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. En voor de mensen die nog graag een kalender bestellen, het is een verjaardags- kalender die je jaar in… Lees verder »

Overhandiging pleisterverkoop

Zoals jullie wellicht nog weten, werd er begin november in onze school een ‘branddag’ georganiseerd door Help Brandwonden Kids vzw. Om de vzw een financieel duwtje in de rug te geven, organiseerden we in de school de actie ‘Een pleister op de wonde’. De kinderen kregen allemaal een doosje wondpleisters mee naar huis die men voor €5 te koop kon… Lees verder »

Studenten schenken mooi bedrag!!

Studenten van het CVO  VSPW  MOL  schenken mooi bedrag aan Help Brandwonden Kids vzw. Tine, Kim, Mark en Lieve kregen de opdracht van lerares Inne Van Geel  om voor een goed doel een eindproject te organiseren. Op een sublieme wijze werd een mooie powerpoint gepresenteerd voor de klas en enkele bestuursleden van HBK vzw. Na deze voorstelling werd door de… Lees verder »

Kerstbenefiet tvv HBK vzw ……bedankt !!

Niske Willekens, familie en vrienden speelde het voor de derde maal klaar om een Kerstbenefiet te organiseren voor het goede doel in de Bronsstraat in Mol Millegem. Sfeer, gezelligheid en veel warmte waren de trefwoorden voor een geslaagde avond. De Kerstbenefiet tvv Help Brandwonden Kids vzw bracht dit jaar € 2060 op. Het bedrag werd integraal geschonken aan het goede… Lees verder »