Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Reflex For Life !!! tvv HBK vzw

Discotheek Reflex pakt uit met ‘Reflex for Life – Clubbing with a heart’, in het teken van het goede doel. Alle fooien en een deel van de opbrengst van de toegangstickets gaan komende vrijdag en zaterdag rechtstreeks naar de Molse Help Brandwonden Kids vzw. Vlak voor Kerstmis organiseert radiozender Studio Brussel opnieuw zijn goededoelenactie ‘Music For Life’ in provinciaal domein… Lees verder »

HBK vzw kerst benefiet !!

Help Brandwonden Kids vzw for life! Na reeds vier succesvolle jaren gaan we er in december nog eens helemaal voor! Op zaterdag 13 december 2014 bouwen we de oprit alweer om tot een heus kerstdorp. Ook dit jaar gaat alle opbrengst naar de Molse organisatie HBK vzw die zich inzet voor kinderen met brandwonden. Iedereen is welkom om zijn/haar goed… Lees verder »

Brandpreventiedagen in School – 13 & 14 november

Op 13 en 14 november  organiseerde Help Brandwonden Kids vzw  brandpreventiedagen voor de kinderen en kleuters van de gemeentelijke basisschool ”Alles Kit(d)s” in Mol-Gompel. Dit in samenwerking met de verpleegkundigen van het UZ Leuven Brandwondencentrum, de “Molse Brandweer”, de ziekenwagendienst van het “Rode Kruis”, de hoofdverpleegkundigen van UZ Leuven Brandwondencentrum en kinderentertainer “De Charel”, tevens de peter van Help Brandwonden… Lees verder »

Dag voor brandwondepatiëntjes in Bobbejaanland

Op zondag 12 oktober 2014 organiseerde Help Brandwonden Kids vzw weer een dag voor brandwondepatiëntjes samen met hun gezin. Het werd een bijzondere dag in Bobbejaanland Lichtaart. Iedereen kon zich de ganse dag uitleven in dit pretpark. HBK vzw kreeg van de ouders en kinderen veel dankbetuigingen. De tevredenheid was op de gezichtjes van de kinderen af te lezen. Hopelijk… Lees verder »

Uw kind zonder brandwonden door de zomer

Kinderen verdienen een vakantie zonder brandwonden, lees alle tips op onderstaande link: https://www.brandwonden.be/data/Mailings/2014-07-childrensummer/2014-07-mail-nl.html

Bedankt Anke !!

Anke Bouwens Schenkt € 4271 aan ’t goede doel De prachtige georganiseerde modeshow ” Fire Fashion 2 ” werd voor de tweede maal georganiseerd door Anke Bouwens en deed de grote zaal van Vakschool Tips in Mol boordevol lopen. Iedereen was verrast door de mooie creaties die daar op het podium werden gebracht door tientallen vrijwilligers. Deze modeshow bracht een… Lees verder »

Mercikes

De cafébazen van de Corbiestraat hebben een kroegentocht georganiseerd in 2013 . De 450 euro opbrengst van de kroegentocht werd geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw. Een prachtig initiatief van de uitbaters die op deze manier alweer bewijzen dat zij het hart op de juiste plaats hebben.    

Brandweer Herentals steunt HBK vzw

De brandweer van Herentals heeft 2014 goed ingezet. Als goed doel kiest het korps telkens een instantie die mensen met brandwonden helpt. Help Brandwonden Kids vzw verzorgt financiële en logistieke steun voor kinderen die zwaar verbrand zijn Donderdagavond werd aan de afgevaardigden van HBK vzw een cheque van 5.000 euro overhandigd.   Dat is de opbrengst van de 4e Night on… Lees verder »