Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Wij Feesten zonder vuurwerk !!!

Heb jij vuurwerk écht nodig om te feesten met oudjaar?   De gemeentebesturen Mol, Balen en Dessel, de politiezone en Help Brandwonden Kids vzw lanceren begin december een campagne over feestvuurwerk tijdens de eindejaarsperiode. Zonder opgeheven vinger zet de campagne mensen aan tot nadenken over de risico’s van vuurwerk. Daarbij willen we mensen die bewust geen vuurwerk afsteken via gratis… Lees verder »

Music For Life: Brandweer Lebbeke steunt HBK vzw

Nov – dec 2015: De leden van vzw Vrijwillige Brandweer Lebbeke hebben hun schouders gezet onder een actie voor Music For life ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. De winst van deze actie, het verkopen van een set magneetstickers, gaat integraal naar de vzw HelpBrandwondenKids. U kan hen en ons helpen door een set van 10 magneten te kopen… Lees verder »

Mollenrit Mol…..Bedankt !!!

Dankzij Mollenrit Mol mocht HBK vzw een mooie cheque ontvangen. Hartelijk dank aan alle betrokkenen voor hun afhoudende inzet voor HBK vzw  

Bedankt!!!

We danken Polyt en alle paardenliefhebbers voor hun gulle gift.

Mercikes !!

Wij bedanken de mensen van de zigeunerfeesten voor het overhandigen van de mooie cheque.

OPGELET !!

Beste vrienden opgelet! In de Kempen (en vermoedelijk ook daar buiten) zijn mensen op pad om op een bedrieglijke wijze geld in te zamelen in naam van brandwondenpatiënten. Zij bieden zich zowel telefonisch als via huis aan huis bezoek aan. Zij maken daarenboven melding van andere organisaties die ter goeder trouw handelen zoals onze vzw. Laat het duidelijk zijn dat… Lees verder »

Mollenrit 2015 was een succes!!

Onze vrienden van de Mollenrit hadden weer een mooi programma in elkaar gestoken. Een hele week mooi weer een goede organisatie. Met meer dan 300 fietsers, 85 joggers,7 5 all-road rijders, en een 400 tal motorrijders, was dit meer dan een geslaagde editie in een aangename en toffe sfeer. Bedankt aan iedereen die hier heeft aan meegewerkt. Ook leuk dat… Lees verder »

Bedankt Dames !!

We danken de dames van ladies circle atomiq mol voor de mooie gift van 1500 €

Mercikes allemaal !!

Bedankt alle muzikanten, sponsors, publiek,vrijwilligers om de helpen om dit fantastisch concert mogelijk te maken !!

Efteling !!

Dankzij één van onze sponsors kon Help Brandwonden Kids vzw een aantal gezinnen met brandwonden patiëntjes een leuke uitstap bezorgen in de Efteling waarvoor dank !!

Zondag 22 maart 2015 ‘Strings on fire’

START  14u30 Deuren open om 13u45 Mooi concert met optredens van “GUITARY CLUB” (Vriendenkring Molse Gitaarschool),  Singer-Songwriter “MITCH” (brandwondenpatiënt)  en pianist “Bart Lodewijckx”. Inclusief een Special Guest

60 jarigen !!

We bedanken al de 60 jarigen van Mol die op hun feest ten huize foets een mooie ophaling van 221,97  € hebben gedaan voor het goede doel t.v.v. HBK vzw. Mercikes !!