Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Dank u wel Filou & Friends nav de StuBru warmste week actie!!!

De actie die Filou & Friends in het kader van de Warmste week van Studio Brussel heeft georganiseerd was een enorm succes. De opbrengst, van de speciaal voor deze actie ontworpen sweaters, ging integraal naar Help Brandwonden kids vzw. Het HBK vzw bestuur is Filou & Friends zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Steps-on-fire-wandeling 2016 weer een enorm succes

December 2016 Zeer mooi bedrag ! van top organisatie !! met toffe mensen !!! Een dikke merci vanwege HBK vzw en de brandwondenpatiëntjes aan organisatie, sponsors, wandelaars en iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen. https://www.hln.be/regio/nieuws-uit-mol/steps-on-fire-wandeling-schenkt-12-868-euro-aan-help-brandwonden-kids-a3035357/

Orakel bvba steunt HBK vzw tijdens StuBru warmste week

December 2016 De mensen uit Retie en zeker de firma Orakel hebben niet alleen het hart op de juiste plaats maar steken graag meer dan een handje uit. Dank u wel in naam van Help Brandwonden Kids vzw en alle kinderen met brandwonden.

Dank u wel Fifty-one Mol

Help Brandwonden Kids vzw mocht dinsdag 13 december nog een laat sinterklaascadeau ontvangen met name een cheque van 2000€ geschonken door Fifty-One club Mol. Dank u wel Fifty-One voor deze gulle gave!!!

Strandhof schenkt 1000€ aan HBK vzw

Zaterdag 3 december mocht Help Brandwonden Kids vzw van de Molse pop-up “Strandhof” een cheque in ontvangst gaan nemen. Strandhof had dit jaar HBK vzw (en oa ook “Ons Huis”) opgenomen in hun lijst van goede doelen . De cheque werd overhandigd aan “Fotograaf van dienst” Marc Lodewijcks, Ivo Berghmans en Gerard Husson. HBK vzw dankt het Strandhof voor hun… Lees verder »

Zorgeloos door de nacht

Beste vrienden, Klik op de titel om de volledige pagina te zien en bekijk het filmpje. Besef het belang van zoiets eenvoudigs als een rookmelder. Doen voor het te laat is!!! De perfecte rookmelder kan je bestellen via KBC Moeders Preventiewinkel. PS: Weet dat Help Brandwonden Kids vzw voor elke verkochte rookmelder 2€ ontvangt.

vzw Mollenrit schenkt 10.700€ aan HBK vzw

vzw Mollenrit heeft nav hun 17de editie van Mollenrit aan HBK vzw 10.700 € kunnen schenken. De cheque werd door vzw Mollenrit voorzitter Marc Kaers overhandigd aan HBK vzw meter Barbara Dex. HBK vzw voorzitter Peter van Gompel bedankte ook nog de bestuursleden en helpers van vzw Mollenrit. In 2017 zal de 18de editie van de Mollenrit doorgaan van 4… Lees verder »

Preventie: Nu een “Doe doos” beschikbaar voor kleuters

Stichting Brandwonden heeft in navolging van de Doe Doos voor de 2de graad van het lager onderwijs ihkv het BraVo project (BRAndwonden VOorkomen) nu een Doe Doos ontwikkeld voor de 3 kleuterklassen. DOEL: Doorheen de 3 ontwikkelingsjaren van het kleuteronderwijs wordt op zoek gegaan naar de gevaren thuis en de risico’s die kinderen op die leeftijd lopen. Hoe kunnen de… Lees verder »

Dank u wel Sint-Jan Berchmanscollege Mol

30 juni 2016. Dat SJB een brede school is die met haar drie opvoedingspijlers ‘leren – leven – zorgen’ in dialoog staat met de directe leefomgeving werd nog eens gesymboliseerd door een cheque van 10.543€ voor diverse goede doelen. Via zes leerlingenacties werd er geld ingezameld dat aan elf organisaties werd gedoneerd. De GGGG (Grote Gezellige Gitaar Groep) schonk in… Lees verder »

Gift van toneelkring Putte-Ertbrand uit Kapellen

6 juni 2016. Toneelkring Putte-Ertbrand vzw uit Kapellen schonk onze vzw 1.000 euro. De mensen van de toneelkring richten jaarlijks een aantal toneelvoorstellingen in waarvan zij de opbrengst verdelen onder “goede doelen”. Help Brandwonden Kids vzw is uitermate dankbaar voor hun gift.

Aeroclub Keiheuvel vliegt voor het goede doel

Aeroclub Keiheuvel heeft zaterdag 11 juni op hun 60 ste verjaardag traditioneel haar Fly For Charity georganiseerd en nodigde voor de tweede maal de Molse Help Brandwonden Kids  vzw uit. Zij mochten met een aantal kinderen met brandwonden op bezoek bij de aeroclub Keiheuvel in Balen. De kinderen kregen allemaal een luchtdoop in hun nieuwe Piper met Davy als piloot.… Lees verder »

Dank u wel aan … Lionsclub Mol Atomiq !!!

3 mei 2016  Tijdens de bijeenkomst van Lionsclub Mol Atomiq mocht Help Brandwonden Kids vzw en nog enkele andere organisaties een cheque ontvangen ter ondersteuning van hun ingediend project. HBK vzw dankt al de leden van Lionsclub Mol Atomiq voor hun inzet om deze bedragen te kunnen bekomen en zeker voor hun schenking.

Opbrengst Steps On Fire en Kerstbenefiet Millegem

December 2015: In december hebben de activiteiten rond de Kerstbenefiet in Millegem weer heel wat opgebracht voor Help Brandwonden Kids vzw. Tijdens de 6° Kerstbenefiet werd dik 2.300 € opgehaald en in de 1° editie van Steps on Fire, een sponsorwandeling van Antwerpen naar Mol, werd een gulle 7.750 € bij mekaar gestapt. Tevens werd er door ’t Team Buren… Lees verder »

DANK U WEL aan “Pompiers met een hart” uit Merkem

December 2015: Dankzij de “Pompiers met een hart” uit Merkem mochten onze voorzitter Peter van Gompel en bestuurslid Ivo Berghmans  recent een cheque, met een aanzienlijke bedrag, ontvangen. Hartelijk dank aan de vele handen die dit mogelijk hebben gemaakt.