Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Dank u wel Immo VL

De actie die IMMO VL in het kader van “De Warmste week” van Studio Brussel had opgezet ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw was een enorm succes. Op 27/12 werd door zaakvoerder Wim Verboven een cheque met het mooie bedrag van 2800€ overhandigd aan HBK vzw. Namens het HBK vzw bestuur werden alle betrokken personen bedankt voor deze gulle… Lees verder »

Steps on Fire steunt HBK vzw…Dank u wel SoF!!!

De 3de editie van Steps on Fire op 25 november was over de ganse lijn weer een enorm succes. Meer dan 350 inschrijvers namen deel aan de tot in detail georganiseerde wandeling tussen het Centraal station van Antwerpen en de aankomstlocatie te Mol. De deelnemers konden vrij hun af te leggen afstand tussen de verschillende stations tussen Antwerpen en Mol… Lees verder »

Dank u wel OO’s for Life Dessel

In het kader van “De warmste week” van Studio Brussel (Music For Life) organiseerde de Landelijke Kinderopvang van Dessel (Onthaal Ouders) een ontbijtbuffet ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. Dit was een succes over de hele lijn. HBK vzw mocht een cheque ontvangen van 7.872€. Dank u wel lieve onthaalouders!!!    

Dank u vrienden van de Mollenrit !!!

Op 28 november mocht de voorzitter  van Help Brandwonden Kids vzw uit handen van de peter van “De Mollenrit vrienden” een cheque van 14.000€ in ontvangst nemen. Dit mooie bedrag werd verzameld tijdens de week van de 18de Mollenrit begin juni en tijdens de Kidsdagen (memorial Frans Vangenechten) ten huize van K. Willems. Voor sfeerfoto’s van de Mollenrit en de… Lees verder »

Dank u wel Frituur ’t Enneke !!!

Frituur ’t Enneke uit Balen heeft de voorbije weken spontaan een soepverkoop georganiseerd ten voordele van  Help Brandwonden Kids vzw (HBK vzw). Tijdens de HBK vzw “Ontmoetingsdag voor kinderen met brandwonden” die op 30 september plaatsvond op domein Keiheuvel heeft onze voorzitter een cheque van 900€ mogen ontvangen uit handen van An Van Clemen. Hartelijk dank voor deze gulle bijdrage!!!… Lees verder »

Nieuwsbrief september 2017

September 2017 Beste vrienden/sympathisanten van HelpBrandwondenKids Graag brengen we jullie op de hoogte van onze werking in de eerste helft van dit jaar. En we zeggen het niet vlug maar we mogen best een beetje trots zijn. Tegelijkertijd is een wel gemeende dank u wel meer dan op zijn plaats voor al de helpers, bedrijven, serviceclubs en verenigingen. Zonder hun… Lees verder »

KWB Meerhout-Berg organiseert ten voordele van HBK vzw (zaterdag 25/11/2017)

Zaterdag 25 november zal Johan Verminnen in de St-Jozefskerk, Kerkplein 1 te Meerhout zijn show “Tussen een glimlach en een traan” brengen. KWB Meerhout-Berg zal op die manier zorgen voor een financiële bijdrage voor Help Brandwonden Kids vzw. Kaarten (18,50€) zijn vooraf te bestellen bij Martin Lodewijckx (0497/812334) of via de website www.kwbmeerhoutberg.be

KWTC Wezel steunt HBK vzw

5 augustus 2017   Naar aanleiding van hun 65-jarig bestaan werd Help Brandwonden Kids vzw als goede doel gekozen door Koninklijke Wezel Tennis Club. Middels een 24u tennismarathon werd er door de jeugdspelers een bedrag van 1500€ verzameld. (Zie foto).  De walking-dinner en andere randactiviteiten tijdens het Sterrentornooi zorgden ervoor dat er nog 1000€ extra kon toegevoegd worden aan het reeds… Lees verder »

Dank u wel Toneelkring Putte-Ertbrand

Toneelkring Putte-Ertbrand heeft naar jaarlijkse gewoonte de opbrengst van hun voorstellingen aan een 6-tal goede doelen geschonken. Help Brandwonden Kids vzw ontving het mooie bedrag van 1000€. Hartelijk dank namens het ganse HBK vzw bestuur.    

5STW2 steunt Help Brandwonden Kids vzw

Wat een geëngageerde leerlingen van klas 5STW2 ( Kardinaal van Roey Instituut ) mochten wij, van Help Brandwonden Kids vzw, leren kennen !! Bedankt Silke, Bauke, Lauren en Alexia. Het doet ons als vereniging die kinderen met brandwonden helpt enorm veel plezier dat deze jongen mensen, ondersteunt worden door hun school om initiatieven te nemen die andere kinderen een steun… Lees verder »

Nieuwsbrief maart 2017

Beste vrienden, Beste sympathisanten, We naderen de periode waarin wij ons 10-jarig jubileum gaan vieren. Deze nieuwsbrief overloopt de mogelijkheden om samen met ons te vieren en HelpBrandwondenKids te ondersteunen.   Zaterdag 6 mei om 20u15 “Barbara Dex nodigt uit” in schouwburg Rex te Mol Met “Barbara Dex nodigt uit” krijgt u een wervelend optreden van Barbara Dex met gastoptreden… Lees verder »

Nieuwsbrief december 2016

Beste vrienden, Beste sympathisanten, Het HBK bestuur wenst u en uw familie een zeer aangenaam/brandveilig eindejaar en een gezond/vreugdevol 2017. 2017 is voor HBK een bijzonder jaar want het is 10 jaar geleden dat de vzw werd opgericht. De voorbereidende activiteiten ivm dit 10-jarig jubileum in mei zijn volop aan de gang.   Tip: Mocht je nog op zoek zijn… Lees verder »

Nieuwsbrief september 2016

Beste vrienden, Beste sympathisanten,   In 2017 viert HelpBrandwondenKids VZW haar 10-jarig jubileum. Het programma voor de viering  is klaar en wij zijn best trots het aan jullie te mogen voorstellen. Hebt u interesse om aan één of meerdere van de activiteiten deel te nemen aarzel niet om nu reeds te handelen.   Zaterdag 6 mei om 20u15 “Barbara Dex… Lees verder »

Interservice Limburg steunt Help Brandwonden Kids vzw

3 april 2017 De Limburgse Service Clubs hebben tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst een cheque van 8500 € overhandigd aan Help Brandwonden Kids vzw. Dankzij deze bijdrage zullen verschillende scholen in de provincie Limburg hun preventielessen kunnen ondersteunen dmv een “Doe Doos” (voor 3de-4de leerjaar) en een “Kleuter Box” voor de 3 kleuterjaren. Een groot deel van de cheque zal gebruikt… Lees verder »

Dank aan “Pompiers Met Een Hart” Merkem

Maandag 3 april 2017 heeft onze voorzitter Peter van Gompel een cheque mogen ontvangen uit handen van de Pompiers Met Een Hart uit Merkem. Dankzij hun initiatieven werd er 5496,92€ geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw. HBK vzw zal er voor zorgen dat kinderen met brandwonden hierdoor een betere toekomst kunnen genieten. Het HBK vzw bestuur dankt Pompiers Met Een… Lees verder »

Ladies Circle Mol steunt HBK vzw

februari 2017   Ladies Circle Mol heeft aan Help Brandwonden Kids vzw een heel mooi bedrag overgemaakt als steun voor hun activiteiten voor kinderen met brandwonden. Een welgemeende dank voor deze bijdrage!!!

Dank aan de Ronde Tafel Mol

2 februari 2017.  Het HBK vzw bestuur vertegenwoordigd door Jos Lodewijckx mocht van de Ronde Tafel Mol een cheque ontvangen van 1600€. Hartelijk dank aan alle leden van de Ronde tafel Mol voor deze gulle gave.

KNV Lozenhoek Keerbergen steunt HBK vzw

Op 14 januari mocht een vertegenwoordiging van het HBK vzw bestuur een cheque van 3000€ in ontvangst nemen van voetbalclub “Koninklijke Nooit Verwacht Lozenhoek Keerbergen”. Dit gebeuren ging vooraf aan het benefietoptreden dat Dana Winner daar op een fantastische wijze heeft gebracht. Een welgemeende dank van het ganse HBK vzw bestuur aan initiatiefnemer Kurt Mattheus en zijn medewerkers voor deze… Lees verder »