Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Dank u wel….Bel !!!

Dankzij de kerstmarkt die in Bel (Geel) georganiseerd werd ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw werd het mooie bedrag van 1748,60€ ingezameld. Hartelijk dank aan de organisatie en de vrijgevige bezoekers!!!

Ajinomoto Omnichem Balen bakt pannenkoeken tvv HBK vzw

Op vrijdag 21 december werd op de vestiging van Ajinomoto Omnichem te Balen-Wezel door en voor de werknemers een actie voor een goed doel georganiseerd. Het goede doel was dit jaar Help Brandwonden Kids vzw (HBK vzw) uit Mol. Om wat geld in het laatje te brengen werden er die namiddag vele pannenkoeken gebakken…en natuurlijk gegeten. Dankzij de goede organisatie… Lees verder »

Femma Veldegem speelt bingo tvv HBK vzw

De dames van Femma Veldegem hebben op hun kerstfeest de opbrengst van hun bingo activiteit, die jaarlijks naar een goed doel gaat, dit jaar geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw. Het aanwezige HBK vzw bestuurslid mocht 252€ in ontvangst nemen. Hartelijk dank dames voor jullie steun en de gezellige avond!!!

06/12/2018: Dank u vzw Hart in Beweging

Midden september organiseerde vzw Hart in Beweging haar 2e fiets- en wandelevenement in en rond domein Teunenberg in Olen. De sympathieke initiatiefneemsters  Leen Goossens en Hilde Hanselaer mochten met de opbrengst vanmiddag een cheque van maar liefst €5.000 overhandigen aan Help Brandwonden Kids vzw. De 24 deelnemende Kempense scholen kregen bij de aanvang van het schooljaar de ‘doe-dozen’ van Help… Lees verder »

Dank u wel vrienden van de Mollenrit !!!

Beste vrienden van de Mollenrit, in naam van het ganse HBK vzw bestuur en de brandwondepatiëntjes 19000 x dank voor deze mooie schenking. Wat een team !!! De Mollenrit heeft €19000 geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw, dankzij de vele sponsors maar ook een grote DANKUWEL aan alle medewerkers. Zonder die vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn !!! We zijn… Lees verder »

Dank u wel aan de Wandelvrienden van Achterbos

Vorige week vrijdag (21/9) werden we nietsvermoedend uitgenodigd door de wandelvrienden van Achterbos. Zij konden ons met de medewerking van enkele lokale bedrijven al een cheque overhandigen van € 750. Dank je wel aan deze gemotiveerde wandelaars alsook de bedrijven voor hun steun! Echt een prachtig geschenk om van deze editie alweer een top editie te maken ! Oprecht….Dank je… Lees verder »

Metalfans organiseren benefiet tvv HBK vzw

VZW Fanclub Radja Nainggolan de organisatoren van Peir Oan Fest 2 bewijzen dat metalfans het hart op de juiste plaats hebben. Met hun evenement van zaterdag 20 oktober zamelen ze geld in voor onze Help Brandwonden Kids vzw.

Dank u wel Metal 101 uit Balen!!!

Zoals ieder jaar gaan de leden van Metal 101 uit Balen voor het goede doel. Zij schenken nu € 1500 aan Help Brandwonden Kids vzw uit Mol. De 4de editie gaat door op 20 oktober 2018 in het PC van Balen. Met onder andere KING HISS, HELL CITY, BACK AND IN BLACK (AC/DC TRIBUTE), KLEFBEER, SCAVENGER, REBEL’S END, FEVER DAY’S… Lees verder »

N-VA Mol schenkt 3100€ aan Help Brandwonden Kids vzw

De Molse N-VA raadsleden deden een mooie schenking aan Help Brandwonden Kids vzw. Een klein gebaar voor een heel goed doel! Dank u wel voor deze gulle schenking. https://mol.n-va.be/nieuws/n-va-mol-schenkt-eu-3100-aan-vzw-help-brandwonden-kids

Toneelkring Putte-Ertbrand schenkt HBK vzw 1000€

18 voorstellingen later en na afhandeling van alle administratie&onkosten heeft Toneelkring Putte-Ertbrand naar jaarlijkse gewoonte de opbrengst van hun voorstellingen aan een 5-tal goede doelen geschonken. Help Brandwonden Kids vzw ontving van hen het mooie bedrag van 1000€. Hartelijk dank namens het ganse HBK vzw bestuur.  

Atheneum Irishof zamelt 2960 euro in voor Help Brandwonden Kids vzw!

Kapellen – Leerlingen van het Atheneum Irishof zamelden een bedrag van 2 960 euro in voor Help Brandwonden Kids vzw. Marc Lodewijckx en Leo Van Hemel namen deze cheque in ontvangst namens de vzw. Het ingezamelde bedrag is het resultaat van een schooljaar vol acties die onderdeel uitmaken van het eigen ‘Solidariteitsproject’ van de school. Dit omvatte tien weken lang… Lees verder »

Dank u wel Praxair Belgium !!!

In de nasleep van Music For Life heeft HBK vzw maandag 5 februari een cheque van 7000 € ontvangen van Praxair Belgium. Namens het ganse HBK vzw bestuur hartelijk dank aan het personeel en de directie voor dit prachtig initiatief/resultaat.

Dank u wel “Pompiers met een Hart” !!!

Op 19 januari 2018 ontving Help Brandwonden Kids vzw een cheque ter waarde van 5.111,47 euro van “de Pompiers met een Hart” te Merkem. Dit was het vijfde jaar op een rij dat we een sponsoring van deze Pompiers mochten ontvangen. Zij konden dit mooie bedrag schenken door hun inspanningen gedaan bij de old-timers rit “Kippe Historic”, de worstenverkoop op… Lees verder »

Klasje Europese school Mol steunt HBK vzw

Een klasje van de Europese school heeft Help Brandwonden Kids vzw als hun goede doel gekozen en hebben tijdens de pauze zelfgebakken taarten verkocht aan medeleerlingen en leerkrachten. Dit prachtig initiatief van deze 8 leerlingen bracht 144€ op voor HBK vzw. Het doet HBK vzw plezier dat zulke jonge kinderen begaan zijn met het leed van kinderen met brandwonden en… Lees verder »

Dank u wel GBS De Zandloper Mol-Rauw !!!

In het kader van de KetNet Koekenbak ten voordele van de Warmste week hebben de leerlingen van het 3de en 5de leerjaar koekjes gebakken. GBS De Zandloper had Help Brandwonden Kids vzw als goede doel gekozen. De verkoop heeft er voor gezorgd dat er 544€ kon overgemaakt worden aan HBK vzw. Het bestuur dank al de kinderen en begeleiders voor… Lees verder »

Vormelingen Olmen en Hulsen “sterzingen” voor het goede doel

Op vrijdagavond 5 januari hebben de vormelingen van Olmen en Hulsen naar jaarlijkse gewoonte hun rondje “Sterzingen” gehouden in de straten van Olmen. Dit jaar was Help Brandwonden Kids vzw het gekozen goede doel. Na hun zangparade konden de kinderen, terwijl de opbrengst werd geteld, nog nagenieten van een drankje en een wafel. Het resultaat van die avond mocht er… Lees verder »

Dank u wel Steppin’out

Dansschool Steppin’out organiseerde op 4 januari 2018, omwille van de slechte weersomstandigheden op de dag van de kerstmarkt, hun daar voorziene optreden in ’t Getouw te Mol. De inkom was gratis en de vrijblijvende giften werden geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw. Een dikke “DANK U WEL” aan ieder die er aan heeft bijgedragen ( leraren, ouders, …. ) en… Lees verder »