Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Bedankt Borealis “Kilometervreters”

Succesvolle Borealis Kilometervreterchallenge voor het goede doel. De werknemers van Borealis Beringen/Geleen gingen al wandelend, lopend en fietsend de Kilometervreterchallenge aan voor het goede doel. Ze konden zelf een ‘goed doel’ voorstellen en via een poll werd Help Brandwonden Kids vzw. geselecteerd. Na liefst 27.049 km kunnen ze € 3.000 schenken aan HBK. Hiermee ondersteunen ze brandwondenpatiëntjes en hun gezinnen… Lees verder »

Dank aan GTS en onze vrienden van Steps On Fire

De warmste week van GTS Onze 3de donatie van de week is voor HBK Help Brandwonden Kids vzw overhandigd door Gunther Bulterijs, dispatcher Benelux en Wendy Van de Putte, HR Officer. Deze organisatie steunt het financiële deel van de behandeling voor kinderen met zware brandwonden zoals een genezingsproces door kuurkampen, speciale drukpakken, speelgoed,…  Initiatieven zoals Steps On Fire, een jaarlijkse… Lees verder »

Dank u wel vrijwilligers van HBK vzw

5 december Internationale dag van het vrijwilligerswerk !!!   Wij zijn ontzettend trots dat wij steeds op een grote enthousiaste groep vrijwilligers kunnen rekenen. Ook in dit speciale jaar willen we jullie allen danken voor de mooie woorden en al de moeite die jullie doen om ons te steunen. TOP……   Bij deze willen wij, HBK vzw en al de… Lees verder »

Koop nu “MollekeGin” tvv HBK vzw

Dank aan onze vrienden van de Mollenrit die, in dit moeilijke corona-jaar, ook een extra actie hebben opgezet ter ondersteuning van HBK vzw.        

Extra corona vrije activiteiten van Steps On Fire

Hey Steppers Zoals aangekondigd blijven we in 2020 niet bij de pakken zitten! Steps on Fire heeft 5 wandellussen uitgestippeld doorheen het mooie Kempenlandschap (zie foto’s). De routes worden vanaf 21 augustus tot 31 december te koop aangeboden via ticketkantoor.nl.   De opbrengst gaat integraal naar Help Brandwonden Kids!   Na aankoop van een wandellus ontvang je een duidelijke en… Lees verder »

!!! Aftrekbaarheid van fiscale giften verhoogd van 40% naar 60%

Het Ministerie van Financiën verhoogde de aftrekbaarheid van fiscale giften van 40% naar 60%. Hierdoor worden giften vanaf 40 € aan Help Brandwonden Kids vzw nog interessanter en overigens broodnodig voor onze werking zeker in een jaar waar zeer veel activiteiten ten voordele van HBK vzw omwille van Corona dienen geschrapt. Alvast bedankt voor uw mogelijke gift!!! PS: Dit kan… Lees verder »

Fotozoektocht tvv HBK vzw

Beste HBK vzw sympathisanten, Heb jij een oog voor details of ben je een echte speurneus en wil je HBK vzw steunen ? Dan is deze fotozoektocht zeker iets voor jou. Ideaal dus als wandel of fietsuitstap met het ganse gezin of met vrienden. Te verkrijgen voor 5 € bij Perswinkel ’t Pleintje Ginderbroek 18 (waar tevens ook de start… Lees verder »

Verbied de cowboysteak !!!

Het bakken van een cowboysteak is niet zonder gevaar….lees bijgevoegd krantenartikel (klik op de blauwe titel)  

Lions Atomiq Mol steunt HBK vzw

Aan Lions Atomic Mol, namens het ganse HBK vzw bestuur …..Hartelijk dank voor jullie welgekomen ondersteuning !!! …en gezien deze nare corona tijden…hou jullie gezond ! Bericht van communicatiedienst Mol: De Molse vrouwelijke Lionsclub verzamelde met tal van acties maar liefst 29.250 euro. Dit bedrag willen ze graag schenken aan lokale projecten die zich inzetten voor zorgbehoevenden, meer bepaald kwetsbare… Lees verder »

Fifty-One Geel schenkt deel opbrengst Charity Biking Event aan HBK vzw

Het Charity Biking Event dat serviceclub Fifty-One Geel op 7 maart organiseerde was weer een succesvol gebeuren. Na de vele dagen van regen en koude hadden ze op zaterdag 7 maart een zonnige dag zonder regen …op zondag was er weer volop regen…ge moet het maar “verdienen” hé!!! Er waren 8 goede doelen en Fifty-One Geel heeft 1250€ op rekening… Lees verder »

Dank u wel KWB Meerhout-Berg

Na de nodige uitleg over de werking en de projecten van Help Brandwonden Kids vzw heeft onze secretaris een cheque van 700€ mogen ontvangen van KWB eensgezind Meerhout -Berg. Namens het HBK vzw bestuur en de brandwondepatiëntjes….hartelijk dank aan allen die hiertoe hebben bijgedragen.

Dank u wel Rotary Geel

HBK vzw voorzitter Peter van Gompel heeft net een mooie cheque van 1000€ ontvangen van de Rotary Geel. Hartelijk dank voor deze bijdrage!  

Dank u wel Ladies!!!

Ladies Circle Mol had ook dit jaar aandacht voor onze vzw. Voor HBK vzw waren onze voorzitter Peter en gebruikelijke fotograaf Yvo aanwezig. Dit jaar kon Yvo zelf eens op de foto om de cheque in ontvangst te nemen. Hartelijk dank aan al de Ladies vanwege het ganse HBK vzw bestuur!!!

Provinciale Basisschool Voeren steunt HBK vzw

De provinciale basisschool te Voeren heeft een actie op touw gezet ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw Eerder had HBK vzw er preventielessen geven en werden er ook preventie Doe dozen geschonken. Dankzij de inspanningen van de ganse school en sympathisanten mochten de afgevaardigde bestuursleden van HBK vzw  een cheque ontvangen van 2000€. Hartelijk dank aan ieder die er… Lees verder »

NIKE ambassadeurs-voor-een-betere-wereld steunen HBK vzw

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert een afvaardiging van het NIKE personeel een kerstmarkt waarvan de opbrengst geschonken wordt aan verschillende goede doelen. Een van de gelukkige goede doelen was HBK vzw. HBK vzw bestuursleden Jo en Jan mochten een cheque van 1589€ ontvangen. Deze opbrengst werd gerealiseerd dankzij de inspanningen van de NIKE kapiteins voor HBK vzw Inge Lenaerts & Els… Lees verder »

Dank u wel Molse Ronde Tafel 47

Op donderdag 6 februari heeft de Ronde Tafel 47  (RT47) uit Mol 20 goede doelen blij gemaakt. Er werden voor +/- 33000 € cheques uitgedeeld. HBK vzw mocht uit handen van hun RT47 peter Carl De Coninck een cheque van 1850€ ontvangen. Hartelijk dank aan RT47 en al hun medewerkers die voor dit succes gezorgd hebben!!!  

Steps On Fire schenkt HBK vzw 29.435€

Amai, amai wat een bedrag !! Beste Steps On Fire vrienden, sponsors, wandelaars en iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen wat een top prestatie!!! 29435 x bedankt allemaal vanwege het HBK vzw bestuur Tijdens onze vrijwilligersdrink in Café Iet Anders in Mol-Ezaart is het bedrag van de cheque voor Help Brandwonden Kids vzw bekend gemaakt. Maar liefst €29.435,43 heeft… Lees verder »

Gemeentelijke Basisschool ’t Centrum Houthalen loopt warm voor HBK vzw

De kleuters, de leerlingen lager onderwijs en leerkrachten van de Gemeentelijke Basisschool hebben zich een vol uur ingezet op de looppiste vlakbij de school. Zij deden dit met volle overgave om zoveel mogelijk Euro’s te verzamelen voor Help Brandwonden Kids vzw. Via “de warmste week” van StuBru werd het een mooi bedrag van 4005,27 € geschonken aan HBK vzw. Hartelijk… Lees verder »

Fifty One Geel steunt HBK vzw

Ook in 2019 was Help Brandwonden Kids vzw een van de goede doelen van service club Fifty One Geel. HBK vzw mocht van hen een cheque ontvangen van 2000€. Dank u wel 51 Geel… en dit zeker namens de vele brandwondepatiëntjes alsook van het ganse HBK vzw bestuur !!!