Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:


Succesvolle VacGin actie Rotary Mol

De VacGin actie die Rotary Mol heeft opgezet tvv Help Brandwonden Kids Vzw. was duidelijk een schot in de roos. Dank u wel allemaal voor de steun!!!


Dank u wel “Ronde Tafel Mol” voor jullie steun!!!

Ook in tijden van Corona heeft De Ronde Tafel Mol een mooie inspanning geleverd om de kinderen met brandwonden te blijven ondersteunen. Onze HBK vzw secretaris heeft uit handen van Carl Dekoninck in naam van “De Ronde Tafel Mol” een cheque mogen ontvangen van 1.500 €. (omwille van Corona kon de traditionele plechtigheid natuurlijk niet plaatsvinden) Namens het HBK vzw… Lees verder »


HBK vzw. onbijt was weer een succes

Een dikke dikke merci aan iedereen die er voor heeft gezorgd dat het HBK ontbijt/brunch een groot succes was. BEDANKT ALLEMAAL !!! Voor meer dan 700 personen werd een ontbijt- en/of brunch box besteld. Dit komt overeen met 3000 pistolets, 2100 croissants en koeken, 40 kg gehaktballen, 1200 mini pensen, 700 potjes fruitsla (volledig met de hand gesneden), meer dan… Lees verder »


Doe je mee aan de Vabco Natuurloop tvv HBK vzw.?

Op 25 april organiseert VABCO een “corona proof ” Zilvermeerloop.


Ondanks corona …. zeer succesvolle acties van Steps On Fire !!!

    Van een verrassing gesproken !! Om zo een schitterend bedrag in deze moeilijke tijden bij elkaar te krijgen is niet vanzelf sprekend. Daarom beste wandelaars, sponsors, sympathisanten ,gulle kopers, Nisken, Dieter, Patrick, Rik en Marc en iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen 17910 X bedankt !!!!   Vanwege het H.B.K team en zijn patiëntjes   Hieronder de… Lees verder »