Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Steun Help Brandwonden Kids vzw

Kinderen met brandwonden hebben NOOD aan UW STEUN. Tijdens deze pandemie gebeuren meer ongevallen met ernstige brandwonden bij kinderen. Zij verdienen uw medeleven. U steunt hen via een gift op rekeningnr. : BE25 7785 9883 2282 van Help Brandwonden Kids vzw. Een fiscaal attest bekomt u in de maand maart 2022 en hierdoor verdient u tot 45% van uw gift… Lees verder »

Whaw …wat een topprestatie van Stephanie !!!

Stephanie bakt ze bruin…de wafeltjes ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. Namens het ganse HBK vzw en SOF bestuur …Bedankt Stephanie voor je pracht prestatie!!!    

Dank u wel Mollenrit vrienden !!!

Een dikke, dikke merci aan onze Mollenrit vrienden en iedereen die het mede heeft mogelijk gemaakt om dit mooie bedrag bijeen te krijgen in deze bizarre tijden. TOP. 18000 x bedankt. namens het HBK vzw bestuur ———————   Bericht van Mollenrit vzw   Onze “peter” Joël Smets heeft tijdens een kort moment de cheque van de 21ste Mollenrit kunnen geven… Lees verder »

Dank u wel Kleuterschool ‘De Spelewei Looiend’ in Retie

Help Brandwonden Kids vzw. bracht vandaag een bezoek aan de erg mooie kleuterschool ‘De Spelewei Looiend’ in Retie. Deze kleuters ontvingen de voorbije weken de eerste preventielesjes over de risico’s die er zijn om brandwonden op te lopen. Het was voor de bestuursleden van Help Brandwonden Kids vzw. hartverwarmend om te beleven hoe enthousiast de kleuters reageerden en wat zij… Lees verder »

Deze tekst zo mooi verwoord door de moeder van een brandwondenpatiëntje. Dank u wel!

Augustus 2016 zijn wij als gezin lid van de brandwondenclub. Een club waar je als ouder liever niet bij hoort. Zéker niet als het een club is, waar jouw kind het erelid van is. Het zijn maanden, wat zeg ik, jaren van miserie. Mentale pijnen voor jou als ouder, maar de ergste fysieke pijnen zijn voor je kind. Je zou… Lees verder »

Vlaams Belang Marathon tvv Help Brandwonden Kids vzw – Loop mee!

Vlaams Belang Mol organiseert een ware marathon. U leest het goed! 42 kilometer lopen en dat allemaal om de organisatie Help Brandwonden Kids te ondersteunen.  U kan natuurlijk ook kiezen voor een andere afstand namelijk 6 – 12 of 18 km. Alles vindt plaats op 16 oktober 2021 om 14 uur en het vertrek en de aankomst zijn voorzien aan de… Lees verder »

(Ge)varenwinkel festival 2021

Gevarenwinkel, bedankt voor de steun, de mooie woorden, de goede ontvangst. Bestuur, vrijwilligers, sponsors en het fantastisch publiek. Jullie zijn een top team !!!!  

Dank u wel Lions Atomic Mol voor jullie steun !

The power of WE SERVE Door de coronapandemie zijn heel wat van de activiteiten van de Molse serviceclub Lions Atomic in het water gevallen. Niettemin bleven ze – onder het motto “we serve” – actief. Door hun succesvolle koekjesverkoop hebben zij in deze moeilijke periode toch een bedrag van €31.000 kunnen besteden aan hun goede doelen en sociale projecten. Volgende… Lees verder »

Succesvolle VacGin actie Rotary Mol

De VacGin actie die Rotary Mol heeft opgezet tvv Help Brandwonden Kids Vzw. was duidelijk een schot in de roos. Dank u wel allemaal voor de steun!!!

Dank u wel “Ronde Tafel Mol” voor jullie steun!!!

Ook in tijden van Corona heeft De Ronde Tafel Mol een mooie inspanning geleverd om de kinderen met brandwonden te blijven ondersteunen. Onze HBK vzw secretaris heeft uit handen van Carl Dekoninck in naam van “De Ronde Tafel Mol” een cheque mogen ontvangen van 1.500 €. (omwille van Corona kon de traditionele plechtigheid natuurlijk niet plaatsvinden) Namens het HBK vzw… Lees verder »

HBK vzw. onbijt was weer een succes

Een dikke dikke merci aan iedereen die er voor heeft gezorgd dat het HBK ontbijt/brunch een groot succes was. BEDANKT ALLEMAAL !!! Voor meer dan 700 personen werd een ontbijt- en/of brunch box besteld. Dit komt overeen met 3000 pistolets, 2100 croissants en koeken, 40 kg gehaktballen, 1200 mini pensen, 700 potjes fruitsla (volledig met de hand gesneden), meer dan… Lees verder »

Ondanks corona …. zeer succesvolle acties van Steps On Fire !!!

    Van een verrassing gesproken !! Om zo een schitterend bedrag in deze moeilijke tijden bij elkaar te krijgen is niet vanzelf sprekend. Daarom beste wandelaars, sponsors, sympathisanten ,gulle kopers, Nisken, Dieter, Patrick, Rik en Marc en iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen 17910 X bedankt !!!!   Vanwege het H.B.K team en zijn patiëntjes   Hieronder de… Lees verder »