Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Steun het QWIEK.UP project

Help Brandwonden Kids vzw en Stichting Brandwonden bundelen hun krachten om kinderen met brandwonden te helpen door het Qwiek.up visuele ontspanningsapparaat aan te bieden aan brandwondencentra. QWIEK.UP IS EEN NUTTIG HULPMIDDEL OM DE AANDACHT VAN KINDEREN TE TREKKEN EN HEN TE ONTSPANNEN TIJDENS DE VERZORGING Een nuttige afleiding tijdens de verzorging. Stimuleert en mobiliseert de beweging. Kalmeert en bevordert rust/slaap.… Lees verder »

Koop bij Cent pur Cent en steun zo HBK vzw

Bij het kopen van een pakketje “SOS Dry Safe Kit” doneert Cent pur Cent telkens 1 euro aan Help Brandwonden Kids. Zie https://centpurcent.com/collections/gifts/products/sos-dry-safe-kit voor meer informatie.

Dank u wel Poire & Provence

Ook in 2023 kan Help Brandwonden Kids vzw rekenen op de steun van Poire & Provence   (Oudestraat 18, 3990 Peer)   Merci Patrick Valenberghs en co voor jullie bezoekje.  

De spaarpot van Broodjeszaak LeJo

In Juli werd een spaarpotje geplaatst op aanvraag van de eigenaar van een broodjeszaak in de Statiestraat in Mol . Klanten konden hier hun centjes doneren voor Help Brandwonden Kids. Vandaag werd het spaarpotje afgeleverd bij een bestuurslid van de vzw door uitbater Leo . Dit bracht een mooie som op van meer dan 100 € en de spaarpot werd… Lees verder »

Oesterfeesten Nieuwpoort steunen HBK vzw

Hallo  Na jarenlang pannenkoeken en koffie te verkopen op de oesterfeesten in Nieuwpoort, Iedereen dank daarvoor. Steunen wij HBK  help Brandwonden kids omdat wij dat heel belangrijk vinden wat jullie allemaal doen ,ook die preventie in de scholen… heel belangrijk .  Daarom staan en steunen wij nog steeds HBK. En wensen jullie nog veel succes .  Lisette & Leanda  Namens… Lees verder »

Mollenrit vrienden en vzw hijeedem steunen Help Brandwonden Kids vzw

De 22ste Mollenrit heeft met al zijn activiteiten zoals straatcafé, mountainbike, bosloop, all-road, live optredens, motorritten, kidswknd, kerstconcert en de vzw hijeedem in totaal €22 000 geschonken aan Help Brandwonden Kids vzw. DANKUWEL Mollenrit Vrienden, vrijwilligers, sponsors, sympathisanten en gemeentebestuur !!!

Wandelen voor HBK in de dodentocht

Patrick Valenberghs en zijn wandelvrienden stappen de dodentocht ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. Dit jaar zal hij samen met een vriend de rolstoel van een gekwetste wandelvrien tot aan de aankomst trachten te duwen. HBK vzw wenst hen alvast veel succes en dankt ieder van de groep voor hun steun.

Dank u wel ” The Wrap House”

De studenten van het 4de middelbaar van de Sint Lambertusschool te Westerlo deden een gift aan HBK vzw. Deze schenking was de winst uit hun onderneming die zij dit jaar oprichtten. HBK vzw is hen uitermate dankbaar. Het is heel mooi dat leerlingen uit het middelbaar onderwijs kinderen met brandwonden willen ondersteunen.

Serviceclub Kiwanis Geel golft ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw.

Op 15 mei organiseerde Kiwanis Geel in samenwerking met Kiwanis Kasterlee een benefiet golftornooi. Locatie: Nuclea golfterrein te Mol Goede doel: Help Brandwonden Kids vzw (HBK vzw). Na de prijsuitreiking werd uit handen van de voorzitter van Kiwanus Geel, Patrick Luts, een cheque van 3240€ overhandigd aan het afgevaardigde HBK vzw bestuurslid. Deze laatste gaf een korte toelichting over het… Lees verder »

Steps On Fire doet het weer

dinsdag, 29 maart, 2022 Alles voor het goede doel Benefietwandeling Steps On Fire heeft € 27.823,10 opgeleverd voor Help Brandwonden Kids. Vorige week vrijdag werd de totale opbrengst van de voorbije Steps On Fire wandeling 2021 uitgereikt aan de Help Brandwonden Kids vzw. Meer dan 500 deelnemers stapten van het station van Hasselt tot in Mol en nog eens 400… Lees verder »

FVV-Mol steunt Help Brandwonden Kids

Mol – De vereniging FVV-Mol (Forum van Vlaamse Vrouwen) steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is het Help Brandwonden Kids vzw. FVV- Mol houdt jaarlijks een ledenfeest in februari. Daarnaast organiseert de vereniging culturele uitstappen, een lezing en wandel- en fietstochten. Ook steunen ze jaarlijks een goed doel. Zo overhandigt FVV-Mol een cheque van 500 euro aan Help… Lees verder »

Ronde Tafel Mol steunt HBK vzw

Onze secretaris mocht op 3 februari een cheque met het mooie bedrag van 1250€ in ontvangst nemen. Het ganse HBK bestuur en zeker ook de brandwondenpatiëntjes danken Ronde tafel Mol voor de zeer welgekomen steun.

Vabco Mol loopt voor HBK vzw

Vabco Mol organiseert elk jaar de Zilvermeerloop tijdens het weekend van de Crosscup Mol. Liefhebbers kunnen op zaterdag de trailloop wandelen of lopen. Zij kunnen kiezen uit afstanden van 6 km tot 20 km. Voor mensen met buggy en rolstoel, waarvoor de trailloop ontoegankelijk terrein is, wordt er een lus voorzien op het domein van het Zilvermeer van 2,5 km.… Lees verder »

Artikel uit GVA met vermelding Help Brandwonden Kids vzw.

Wat een moedige, knappe kerel. Wij , H.B.K vzw, zijn trots dat we iets positiefs kunnen bij brengen bij de kinderen en ouders. Otis Guiguilé-Pietsch (10) uit Antwerpen is een mondig kereltje. Zijn papa Laurent moet amper tussenkomen in het gesprek. Otis antwoordt enthousiast en open-minded op al onze vragen. Aarzelingen zijn niet aan hem besteed. Zelfs het moment waarop… Lees verder »

Lasagnes met een hart steunt nu ook HBK vzw

We zijn verheugd om een ​​samenwerking aan te kondigen met ‘Lasagnes met een Hart’. Lasagnes met een Hart ondersteunt onze vzw Help Brandwonden Kids. Zij doen dit door een deel van de opbrengsten van hun verkoop van maaltijden door te storten aan verenigingen met een goed doel waaronder Help Brandwonden Kids vzw. Voor meer info en bestellingen van producten neem… Lees verder »