Nieuwsarchief jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:

Afhaalgerechten tvv HBK vzw

Let op: Bestellen voor 30 september 20u !

Steps on Fire editie 2023

Wees er snel bij want de plaatsen zijn snel ingenomen !!!

Dank u wel Cars Coffee & More

Op 21/7/23 hadden wij onze goededoelendag voor Help Brandwonden Kids in samenwerking met Wheels on Fire van Patrick Valenberghs. Wij, Hilde en Frans en ons geweldige Cars Coffee & More Team en de tombola van Sieke Grzyb, zijn zeer blij dat wij deze cheque hebben kunnen overhandigen. Samen met de opbrengst van Patrick is het totaal meer dan € 5000.… Lees verder »

Kiwanis Geel golft voor het goede doel

Afgelopen weekend organiseerde serviceclub Kiwanis Geel een zogenaamde ‘charity golf’ op het golfterrein van Steenhoven Country Golf in Postel. Een deel van de opbrengst werd geschonken aan de Molse vzw Help Brandwonden Kids. Help Brandwonden Kids biedt ondersteuning voor kinderen met brandwonden en hun familie. Gezien het welzijn van kinderen de leden van serviceclub Kiwanis nauw aan het hart ligt,… Lees verder »

Zilvermeerrun op 15 oktober

Trailrun: start 9u30 27 km – 10u30 7 en 17 km Stratenloop: start 13u45 Kidsrun – 14u 5 en 10 km Info en inschrijven op www.zilvermeerrun.be

Night Fever, Tribute to the Bee Gees

Saturday Night Fever              Stayin’ alive  How deep is your love? I started a joke            You win again Hoorde je vroeger graag de muziek van de Bee Gees? Wel, dan doet zich de gelegenheid voor om nog een keertje mee te swingen op de bekende liedjes. Night Fever brengt op zaterdag 28 oktober 2023 een ‘Tribute to  the Bee Gees’. Je… Lees verder »

Rock For Charity

Organisatie: vzw Biker Friends Wanneer: 27 januari 2024 Locatie: PC Witgoor, Meistraat 150 te Dessel Voorverkoop: 7€ (Miloheem, Milostraat 13 te Mol-Millegem en De Keeper, Meistraat 155 te Dessel) Kassa : 9€ Deuren: 20.00u

Weer een “Lejo spaarpotje” voor Help Brandwonden Kids vzw

Mol, Dinsdag 29 augustus 2023 om 08:54 Leo Joris van broodjeszaak Lejo in de Molse Statiestraat schenkt voor de tweede maal een mooi gevuld spaarpotje aan vzw Help Brandwonden Kids. Penningmeester Chris van Hoof penningmeester van vzw Help Brandwonden Kids mocht de spaarpot met een gewicht van 4.945 gram in ontvangst nemen. Help brandwonden Kids bedankt Leo en al zijn… Lees verder »

14/8/2023: Zomerkamp Pinocchio

In naam van het ganse 29-personen-tellende-monitorenteam en de 47 kinderen : een ZEER grote DANKJEWEL om ons Zomerkamp mobiel te willen sponsoren !  De gehuurde Fordminibus viel bij alle chauffeurs absoluut in de smaak, en er is dus veel mee gereden tijdens de FANTASTISCHE kampweek ! Luk Bernaert Logistiek verantwoordelijke Zomerkamp VZW Pinocchio 2023

Weer een HBK spaarpotje gevuld in café Central te Balen

” Dank U wel ” bazin Julienne en al haar trouwe klanten van café Central in Balen voor hun steun aan vzw. Help Brandwonden Kids, een vzw voor kinderen met brandwonden . Bestuurslid Yvo Geerts mocht een leuk gevuld spaarpotje ontvangen uit de handen van Julienne. Nogmaals dank allemaal .

10de Westels Retro Festival

Help Brandwonden Kids vzw is verkozen als het goede doel voor het 10de Westels Retro Festival en wenst hiervoor de organisatie alvast hartelijk te bedanken. Het event, met tal van activiteiten waaronder een vrije oldtimer rondrit, gaat door op zondag 3 september in het Kasteelpark Westerlo aan het gemeentehuis in de Boerenkrijglaan. Iedereen is van harte welkom vanaf 11:00u.

Manu, Jarne en Tuur liepen de Antwerp 10 miles tvv HBK

Onze voorzitter mocht van deze 3 straffe mannen maar liefst 3420 € ontvangen !!! Dank je wel voor jullie inzet tijdens voor en na de 10 miles van Antwerpen. Toppers!!!

Kinderraad Mol schenkt mooie cheque aan HBK

De kinderraad van Mol organiseerde samen met de dienst jeugd en sport op zondag 28 mei een heuse kinderfuif voor alle kinderen van de lagere school in hun gemeente, dit met groot succes. De kinderburgemeester van Mol Feie Aerts overhandigde op woensdag 14-06-2023 een cheque met de totale opbrengst van 1374.80 € aan bestuurslid Yvo Geerts van vzw. Help Brandwonden… Lees verder »

Joke zamelt maar liefst 7.500 euro in om zwaarverbranden zoals zijzelf te helpen: “Het is nog elke dag een strijd”

Joke Massart uit Kortenaken heeft na een geldinzameling op een infodag in september vorig jaar maar liefst 7.500 euro ingezameld. Die cheque overhandigde ze onlangs aan de organisaties Help Brandwonden Kids en de Stichting Brandwonden. Joke raakte in 2018 zelf zwaar verbrand toen ze een frietketel over haar kreeg. Bron: Vanessa Dekeyzer Woensdag 7 juni 2023 om 15:11

Rotary Mol schenkt 39.000 euro aan acht goede doele

Serviceclub Rotary Mol heeft bijna 40.000 euro ingezameld voor het goede doel. De cheques werden vrijdag overhandigd aan liefst acht verschillende vzw’s. Rotary Mol zet zich voor regionale, nationale en internationale goede doelen voor mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. “Dit kan gaan over mensen in armoede, mensen die in slechte gezondheid verkeren, kortom mensen die een helpende… Lees verder »

Kinderfuif voor het goede doel op zondag 28 mei

De kinderraad van Mol organiseerde samen met de dienst jeugd en sport op zondag 28 mei een heuse kinderfuif voor alle kinderen van de lagere school in hun gemeente. De krachten werden gebundeld, er werd enthousiast reclame gemaakt en er waren bijna 150 inschrijvingen! Zowel de kinderraad zelf, als hun ouders zorgden er mee voor dat de zaal werd klaargezet,… Lees verder »

Dames van Lions Atomiq Mol verdelen 30000 euro aan 12 goede doelen

Bron: Lions Atomiq Dankzij onze geslaagde koekenverkoop hebben we meer dan 30.000 euro kunnen uitdelen! Onze projecten waren: Aiko, vzw huis van het kind Baldemore, vzw Help brandwonden kids, vzw MPI Oosterlo, vzw Rugendo, vzw Den Brand, nazorg baarmoederhalskanker, vzw de Witte Mol, Min Mol, G basket, Geel, vzw de Schakel, de Waaiburg en Ispahan!

Steps On Fire schenkt HBK een recordbedrag van 40074€

Niet toevallig tijdens de week van de vrijwilliger schonk Steps on Fire tijdens een gezellig samenzijn in het Miloheem de opbrengst van hun jaarlijkse benefietwandeling aan VZW Help Brandwonden Kids. Dromen zijn bedrog maar na enkele keren goed in de ogen te wrijven komen ze toch weer uit. Op de cheque stond het zwart op wit….. € 40.074,12 mocht Steps… Lees verder »