Nieuwsarchief

 

Doe jij een actie voor H.B.K. mbt “De warmste week”?

Ook dit jaar heeft “Music for Life” Help Brandwonden Kids Vzw. als “Goede Doel” erkend. Onze brandwondenpatiëntjes hopen natuurlijk dat jullie voor Help Brandwonden Kids Vzw. een actie willen organiseren tijdens “De Warmste Week”. Sta je te popelen om aan je actie te beginnen? Vanaf 18 september kan je je actie registreren. Ga alvast aan de slag en kom op 18 september terug naar… Lees verder »

Doe je aankopen via Trooper en steun zo H.B.K.

“Help ons om kinderen met brandwonden te helpen”… en doe je on-line aankopen via Trooper. Er is geen prijsverschil tussen een online aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat je nu via de Trooperlink naar de online shop van jouw keuze surft. Terwijl je verder online shopt zoals altijd, houdt deze link bij welke vereniging je wil… Lees verder »

Bestel tijdig uw kerstboom bij “Kerstboomaanhuis”!!!

It’s almost Christmas time again… De meest gezellige periode van het jaar waar heel wat mensen lang naar uitkijken. Tijd om de kerstversiering boven te halen en de woonkamer knus en gezellig in te richten: fonkelende lichtjes, blinkende kerstballen en bovenal de mooiste kerstboom. De kerstboom is het middelpunt van pakjes, sfeer en gezelligheid tijdens de donkere kerstdagen en verdient dan… Lees verder »

De Warmste Week: verkoop van snoepjes

Wij verkopen zakjes snoep. Wij hebben hiervoor gekozen omdat dit gemakkelijk te organiseren is. Wij spreken vooral de mensen in onze eigen omgeving aan om zakjes te kopen en de medewerkers van de organisatie waar we verblijven. Waarom dit goed doel? Wij zijn ouders die in deze periode zelf nood hebben aan ondersteuning in de zorg voor onze kinderen en… Lees verder »

Toon enkel berichten van het jaar: