Nieuwsarchief

 

H.B.K. ontbijt op 8 maart 2020

H.B.K. zal op 8 maart 2020 een ontbijt organiseren in Taverne Zilverbos in provinciaal recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 8 te Mol. Start: 09u00 Einde: 11u30 Inschrijven kan nu al en dient te gebeuren vóór 1 maart 2020 door storting op rekening BE25 7785 9883 2282 van Help Brandwonden Kids Vzw. – kinderen tot en met 3 jaar: gratis – kinderen van… Lees verder »

Warmste Week: DANK U WEL voor jullie inzet!!!

Help brandwonden Kids Vzw. dankt ieder die heeft bijgedragen tot één van de vele acties die voor H.B.K. georganiseerd werden. Het doet enorm deugd om te ervaren hoeveel mensen de vele brandwondepatiëntjes een warm hart toedragen. Een dikke proficiat en een grote pluim voor jullie allemaal!!! Dank u wel!

Doe je aankopen via Trooper en steun zo H.B.K.

“Help ons om kinderen met brandwonden te helpen”… en doe je on-line aankopen via Trooper. Er is geen prijsverschil tussen een online aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat je nu via de Trooperlink naar de online shop van jouw keuze surft. Terwijl je verder online shopt zoals altijd, houdt deze link bij welke vereniging je wil… Lees verder »

#IkKnalZonderVuurwerk

Zin om zelf vuurwerk af te steken dit eindejaar? De Vlaamse brandweer geeft je 7 goede redenen om dit niet te doen! 1. Verboden De wetgeving is veranderd. Sinds 26 april 2019 is het overal verboden om vuurwerk af te steken en om wensballonnen op te laten. De gemeente kan beslissen om voor jou een uitzondering te maken, maar dan… Lees verder »

Toon enkel berichten van het jaar: