Realisaties

HBK bestuur op de markten gedurende de warmste week

Ook de bestuursleden van Help Brandwonden Kids doen een actie in het kader van Music For Life. Zij zullen aanwezig zijn op de markten in Mol op 18/12 en Herentals op 21/12. Zij verkopen er onder meer dit doosje (foto onder) gevuld met heerlijke Belgische melkchocolade. Wie het wenst kan deze ook kopen door een mailtje te sturen naar Helpbrandwondenkids.ml@telenet.be… Lees verder »

‘Ik knal zonder vuurwerk … omdat ik weet wat de gevolgen kunnen zijn’

Vzw HelpBrandwondenKids steunt voor 200% de hieronder beschreven actie van brandweer zone Kempen. Brandweer zone Kempen roept met haar eindejaarcampagne ‘Ik knal zonder vuurwerk’ opnieuw op om tijdens de eindejaarsfeesten zélf geen vuurwerk af te steken. De campagne die in 2015 klein begon krijgt ieder jaar een groter draagvlak. Er zijn dan ook heel wat instanties die geconfronteerd worden met… Lees verder »

Dank u vzw Hart in Beweging

Midden september organiseerde vzw Hart in Beweging haar 2e fiets- en wandelevenement in en rond domein Teunenberg in Olen. De sympathieke initiatiefneemsters  Leen Goossens en Hilde Hanselaer mochten met de opbrengst vanmiddag een cheque van maar liefst €5.000 overhandigen aan vzw Help Brandwonden Kids. ‘De 24 deelnemende Kempense scholen kregen bij de aanvang van het schooljaar de ‘doe-dozen’ van Help… Lees verder »

Dank u wel vrienden van de Mollenrit !!!

Beste vrienden van de Mollenrit, in naam van het ganse H.B.K team en de brandwondepatiëntjes 19000 x dank voor deze mooie schenking. Wat een team !!! De Mollenrit heeft €19 000 geschonken aan HELPBRANDWONDENKIDS, dankzij de vele sponsors maar ook een grote DANKUWEL aan alle medewerkers. Zonder die vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn !!! We zijn vertrokken voor de… Lees verder »

Toon enkel berichten van het jaar: