Realisaties jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:


10/2013: Brandpreventiedagen school Ezaart

Op 14, 17 en 18 oktober werden door HBK vzw brandpreventiedagen georganiseerd voor de kinderen de kleuters ouders en leerkrachten van de basisschool “MOZAWIEK” in Mol- Ezaart. Dit in samenwerking met de “Molse Brandweer”, de ziekenwagendienst van het “Rode Kruis”, de hoofdverpleegkundigen van UZ Leuven Brandwondencentrum en kinderentertainer “De Charel”, tevens de peter van Help Brandwonden Kids vzw. De kinderen… Lees verder »


10/2013: Bedankt HBK vzw

Beste, 3 maanden geleden liep mijn zoontje (2jr) een brandwonde op op de borst en buik. Bedankt voor de steun die we van jullie hebben gekregen. Tuur heeft nu kledij die hem kan beschermen tegen het schadelijke zonlicht. Met deze temperaturen zeker nodig. Bedankt


6/2013: Bedankt HBK vzw

Beste HBK vzw-ers, We wilden jullie graag bedanken voor jullie steun bij de revalidatie van ons dochtertje Ama. Iedereen die met zulk een lang verzorgingsproces geconfronteerd wordt, beseft wel hoe fijn een financiële tegemoetkoming is. HBK vzw biedt deze steun op zulk een efficiënte maar vooral ook hartelijke manier. Zoiets is van onschatbare waarde! Veel succes en sterkte om jullie… Lees verder »


Beste HBK vzw vrienden

Beste vrienden van Help Brandwonden Kids vzw, Met dit kort briefje wil ik jullie van ganser harte bedanken voor de steun die ons gezin en in het bijzonder mijn zoontje Ali mocht ontvangen. Ali is slachtoffer van een ernstig brandongeval. De kosten die hiermee gepaard gaan zijn voor ons gezin niet eenvoudig om te dragen.  Ali is ondertussen 9 jaar… Lees verder »


3/2013: HBK vzw op bezoek bij basisschool BS ’t Egeltje in Mol

Op 21 en 22 maart werden er brandpreventiedagen georganiseerd voor de kinderen en kleuters van de basisschool ‘t Egeltje” in Mol-Achterbos door Help Brandwonden Kids vzw. Dit in samenwerking met de “Molse Brandweer”, de ziekenwagendienst van het “Rode Kruis”, de hoofdverpleegkundigen van UZ Leuven Brandwondencentrum en kinderentertrainer “De Charel”, tevens de peter van HBK vzw. De kinderen kregen, afhankelijk van… Lees verder »


01/2013: Preventielessen zijn belangrijk !!

Eerst water, de rest komt later! Deze slogan zullen de kinderen van het vierde leerjaar van de Vrije Basisschool Spijker te Hoogstraten niet snel vergeten. In een samenwerking met Help Brandwonden Kids vzw en Bravo leerden ze welke situaties onveilig zijn, wat er kan gebeuren, wat je moet doen als je je verbrandt, welke soorten brandwonden er zijn, … .… Lees verder »