Realisaties jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:


02/10/2016: Ontmoetingsdag voor kinderen met Brandwonden

Op zondag 2 oktober organiseerde Help Brandwonden Kids vzw hun “Ontmoetingsdag voor kinderen met brandwonden” in pretpark Bobbejaanland te Lichtaart. Voor een 100-tal brandwondepatiënten (max leeftijd van 18 jaar) was het een dag waar ze al langer naar uitkeken. Samen met hun ouders, broertjes/zusjes hebben ze er weer een aangename dag van gemaakt. De dag werd afgesloten met een groepsmaaltijd… Lees verder »


11-12/04/2016: Preventiedagen Rozenberg Mol

De preventiedagen op Rozenberg Mol waren weer een succes. Op maandag hebben de kleutertjes een voorstelling bijgewoond van “de CHAREL”, de peter van Help Brandwonden Kids vzw. Ook konden de allerkleinsten (die wilden) ervaren wat het was om in een kamer vol rook te vertoeven en werd hen uitgelegd wat ze wel en niet mochten doen. Met een groepsfoto werd… Lees verder »


13/03/2016: “Strings On Fire” weer een schot in de roos !

De Molse Guitary Club, een 30 koppige bende met het hart op de juiste plaats, zette haar beste beentje voor ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw. Onder leiding van Alain Verset vulde zij een ganse zondagnamiddag het ’t Getouw met hun beste nummers. De meter van HBK vzw Barbara Dex met gitarist Gunther Verspecht waren ook van de partij… Lees verder »