Realisaties jaararchief

Toon enkel berichten van het jaar:


21/5/2021: HBK vzw realisaties in maart, april en mei

Ook in de maanden maart, april en mei zorgde Help Brandwonden Kids vzw voor een aantal realisaties voor kinderen met brandwonden. – Tijdens de maanden maart en april tussenkomst in de verblijfkosten voor ouders van een brandwondenpatiëntje dat in het Zeepreventorium in De Haan revalideert – In maart, april en mei bezorgde HBK vzw aan 27  kindjes UV-beschermende kledij –… Lees verder »


29/4/2021: Schenking behandelmatjes aan UZ Leuven

Het kiné-team van het brandwondencentrum UZ Leuven is zeer tevreden met de schenking van splinternieuwe behandelmatjes voor de kinderen met brandwonden.


15/4/2021: Brandwondencentrum UZ Gent ontvangt Nike schoenen

Op 15/04/2021 brachten enkele bestuursleden van Help Brandwonden Kids vzw (HBK vzw) een bezoek aan het Brandwondencentrum UZ Gent. Zij deden dit om de personeelsleden een hart onder de riem te steken gezien zij zich wegens de huidige covid-19 crisis moeten focussen op verzorging van patiënten op intensieve zorgen. HBK vzw is al jaren een zeer betrouwbare partner van het… Lees verder »


10/3/2021: Getuigenis van de ouders van een brandwondenpatiëntje

Help Brandwonden Kids vzw. is bijzonder trots deze mooie en fiere jongen en zijn ouders te kunnen ondersteunen in de lange tocht naar een herstel. Het verhaal Oktober 2019 was een moeilijke periode voor ons toen het pas gebeurd was met ons zoontje. Hij geraakte namelijk zwaar verbrand over zijn torso + armen door kokend water. Na een lange weg… Lees verder »


10/3/2021: UV-beschermende kledij is zeer belangrijk

HBK vzw. bezorgde in januari en februari aan 7 verbrande kindjes UV-beschermende kledij. Het betrof ondersteuning voor een jongetje van 8 maanden, 3 jaar, 5 jaar en 6 jaar . De meisjes zijn 1 jaar, 9 jaar en 12 jaar. De brandwondenpatiëntjes werden behandeld in de brandwondencentra van UZ Leuven, UZ Gent en ZNA Antwerpen. Wat ons toch telkens weer… Lees verder »